Un teribil eveniment, produs zilele trecute, ascunde multe lucruri şi conturează ipoteze şocante pe care cei care ar trebui să le verifice nu vor să o facă. Băieţii cu chipiu ar trebui să admită că posibilitatea ca un incident tragic, care a îndoliat mai multe familii, ar putea avea drept consecinţă un fenomen care a luat amploare într-o zonă săracă a judeţului. Mai exact, consumul de prafuri care dau senzaţii tari ar fi dus la sfârşitul unor tineri. Cel puţin, aşa spun cârcotaşii care au găsit nişte plicuri suspecte. Problema este că aceste pliculeţe au fost dosite de către lucrătorii cu chipiu, nu pentru că ei ar încerca să scape un vinovat. Nu mai este cazul deoarece vinovatul a plătit pentru greşeala sa. Cică, băieţii vor să muşamalizeze proba, pentru a nu-şi da de lucru singuri. Un alt motiv ar fi şi faptul că ei habar nu aveau ce amploare a luat consumul acestor prafuri în zonă şi dau rău în faţa şefilor. Iar al treilea motiv pentru care vor să îngroape totul ar fi şi că şeful n-ar vrea să se pună rău cu mafia care împrăştie pe piaţă aceste substanţe interzise, care are conexiuni în toată regiunea. Vestea proastă pentru băieţii cu chipiu este că pe fir a intrat şi un băiat cu cercel în ureche, care conduce o structură dintr-un judeţ vecin şi cu care nu se poate ajunge la înţelegeri, când vine vorba să-şi facă treaba.

Se aude prin sudul judeţului, că un politician, care se lăuda în gura mare că prin sângele său circulă social-democraţia, va ajunge la o nouă formaţiune politică, nou înfiinţată şi formată în mare parte din traseişti politici. Cică, omul care a fost preşedinte de organizaţie într-o zonă cu multe lămpaşe, implicat în multe scandaluri şi cercetat şi de DNA, într-o vreme în care a fost la şefia unei agenţii care se ocupă de şomeri, se va înscrie în noul partid în scurtă vreme, mai ales că în formaţiunea în care se află în prezent, nu mai este privit cu ochi buni de multă vreme. Nu îi mai este promis nici un loc călduţ într-un viitor guvern, în care se speră că reprezentanţii celor trei trandafiri vor ajunge. Odată cu demisia din formaţiunea care l-a propulsat în politică, omul ar lua cu el şi strategiile partidului la care a avut acces din funcţia de preşedinte de organizaţie locală, ceea ce a iscat o adevărată derută printre colegii săi. Aceştia îl caută acum prin arhive, doar l-or găsi cu ceva foloase cu care să-l poată reţine forţat în formaţiune, măcar o vreme, până se duc la bun sfârşit strategiile ştiute de şeful viitor demisionar.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Spuneti pe fata: HARALAMBIE VOCHITOIU ESTE TRADATORUL DIN PSD. A pierdut alegere dupa alegere in intelegere, ca acum nu mai poate sa minta pe nimeni. Relatiile lui de afaceri cu oameni din PDL sunt arhicunoscute si doar asa a putut supravietui pana acum. Oferea informatii din PSD si primea contracte de la oamenii PDL. TOTUL SE AFLA!!!

  • Nu prietene, MATA-I SUB SULA, ca ase se tin taxatoarele de pe autobuz, cum e mata care s-a lovit cu burta-n usa cand era gravida cu tine si te-a facut un presedinte prost.

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

o zi ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

o zi ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

o zi ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

o zi ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

o zi ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

o zi ago