Categories: Gura lumii

Gura lumii, 22.10.2012

Un politician din zona cu lămpaşe, ajuns accidental acolo, vrea cu tot dinadinsul să mai obţină girul purtătorilor de felinar. Omul a fost ca un meteorit, a candidat, a câştigat şi a plecat. Degeaba a promis el că va muta linia ferată, că va face ca pe râurile zonei să curgă lapte şi miere. N-a mai dat patru ani pe la amărăştenii care l-au ales. Acum, că vin alegerile, şi-a dat seama că nu stă chiar bine. Aici e mai greu să-i convingi pe electori că meriţi votul lor. Şi chiar dacă ar alerga prin toată regiunea după vânzătoarele de amor, cum a mai făcut, tot n-ar stârni simpatie. Prin urmare, politicianul a apelat la o strategie şi şi-a sunat toţi colegii de partid şi oamenii importanţi. Le-a cerut cu lacrimi în ochi, spun gurile rele, să-l introducă şi pe el la diferitele evenimente la care participă aceştia. În acest fel, ar putea să revină şi el în atenţia opiniei publice şi să-şi poată începe şirul nesfârşit de promisiuni neonorate, doară o mai fi ales.

Grup organizat de criminalitate într-o regiune cu multe lămpaşe. Din reţea fac parte trei persoane, susţin cârcotaşii, iar cine-i deranjează şi cu o vorbă, devine imediat ţinta numărul unu. Aşa se face, spun gurile rele, că unui opozant i s-a pus gând rău, pentru că a făcut greşeala să deranjeze o afacere ilegală în care cei trei aveau interese. Băieţii l-au luat imediat în bătaia puştii şi profitând de funcţiile lor, s-au pus să-l lucreze. Din păcate pentru tot grupul, planul de anihilare pus la cale a fost dat peste cap chiar de unul dintre interlopii îmbrăcaţi în hainele statului. Gurile rele spun că omul s-a lăudat în gura mare, la o beţie, că-l va pune cu botul pe labe pe opozant. Ba chiar îl va sălta din patul lui cald în scurt timp. Nu contează motivul şi nici măcar dacă e real. Important este să-l terfelească, încât să nu-l mai bage nimeni în seamă. Cam la fel cum au procedat şi cu un politician din regiunea minieră.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • NICULA, NICULA nu ti-a pasat de minerii din valea jiului, de disponibilizatii vaii, de saracii vaii care sunt nevoiti sa fure carbune sa aiba ce sa manince copii, RUSINE RUSINE,
    DARTU NU ai asa ceva !!!!!!!...... si nici NISTOR CARE TE SUSTINE...
    VAI DE MEMBRII PSD DIN VALEA JIULUI.......SUNT NEVOITI SA SUPORTE ASA CONDUCATORI..........

  • Cosmine am vorbit cu toti ai nostrii,da nu te mai voteaza nici membrii PSD!Liberalii...nici atat!Asa ca fiule daca nu vrei sa pariezi pe calu mort te sfatuiesc sa votezi si tu cu VOCHITOIU!

  • Cine credeti voi ca voteaza cu Voichitoiu? Ca nici angajatii nu vor sa auda de el ca nu i-a platit de 2 luni, iar baiatul vrea in Parlament ca sa scape de puscarie. Harry, de ce ti-e frica nu scapi!

Share
Published by
MesagerulHunedorean