Categories: Gura lumii

Gura lumii 21.08.2013

Spun gurile rele că un interlop de prin municipiul cu castel are ghinion, după ce nu a reuşit să revină pe halda de zgură din localitate. Motivul eşecului acestuia pare să fie colaborarea proastă cu nişte persoane care îi tot promit omului nostru că îl readuc pe haldă, unde el ar câştiga bani frumoşi de pe urma activităţii prestate în acel loc. Zvonerii susţin pe la colţuri că interlopul a dat bani serioşi unor intermediari pentru a ajunge unde vroia, însă se pare că acest lucru nu i-a ajutat deloc, ba mai mult i-a pricinuit o gaură în propriul buget. Acum, vorbesc cârcotaşii, individul îşi cere banii înapoi, având în vedere că nu s-a rezolvat ceea ce a cerut el. Numai că, povestesc gurile rele, banii nu mai sunt, se scuză persoanele la care acesta a cotizat, spunând că au cheltuit suma în vacanţă pe o insulă exotică, departe de lumea dezlănţuită din municipiul cu castel.

Vorbesc cârcotaşii că un şefuleţ de la o societate care se ocupă cu alimentarea cu apă a fost înlocuit din funcţie, după ce s-a constatat că el, împreună cu amanta sa au furat sume mari de bani de la cei care au plătit serviciile. Gurile rele povestesc că omul nostru, membru al partidului cu trei trandafiri, nu a mai avut cum să scape de această măsură, deoarece nici chiar şefii lui pe linie politică nu au intervenit în acest caz, fiind vorba de furt de mulţi bani. Zvonerii au aflat, şi acum vorbesc pe la colţuri, că şefuleţul de care vorbim a încercat, fără succes însă, să-şi cumpere postul, dar până la urmă tot a fost schimbat din funcţie. Cârcotaşii susţin că respectivul va trebui, acum, să dea piept cu anchetatorii, având în vedere că pe numele său sunt multe reclamaţii, în legătură cu banii sustraşi din firmă. Şi, cum merg lucrurile în prezent, se pare că nici culoarea politică nu-l mai poate scăpa pe fostul şef cu trei roze la rever.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

7 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

7 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

7 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

7 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

7 ore ago