Categories: Gura lumii

Gura lumii, 21.06.2012

Spun gurile rele că un şef de instituţie din judeţ are mari probleme în aceste zile, după ce două maşini sunt pe urmele lui permanent. Cârcotaşii povestesc că omul nostru nu mai ştie ce să facă, cum să scape de urmăritorii săi, din moment ce aceştia sunt pe urmele lui pas cu pas. Nu poate şeful de care vorbim să treacă drumul, că, hop, una dintre maşini vine după el. Când se află, frumos, la biroul său de şef, pe care îl va mai ocupa se pare doar pentru scurt timp, acesta are „ochii” în faţa porţii, semn că urmăritorii nu-l slăbesc nici măcar când el este la datorie. Zvonerii spun că omul nostru este disperat, pentru că nu se simte prea bine, având în vedere că nu poate să mişte nimic, nici să meargă la un suc cu prietenii, deoarece are permanent umbre după el. Situaţia durează de ceva vreme, iar respectivul se pare că s-a cam săturat şi vrea să demisioneze, pentru că, susţine el, aşa practici nu s-au mai văzut decât pe vremea lui Ceauşescu.

Povestesc cârcotaşii că un primar care a pierdut alegerile este supărat nevoie mare pe cel care i-a suflat postul, şi ca atare, stă încuiat în casă şi nu mai iese pe străzile comunei. Cică, spun zvonerii, fostul edil, căruia nici în cele mai negre gânduri nu se vedea perdant în alegeri, a pregătit pentru seara scrutinului câteva mii de sarmale şi zeci de litri de vin, pentru a-şi sărbători alături de prieteni şi susţinători, victoria. Numai că, săracul de el, n-a mai apucat să chefuiască, deoarece nu a reuşit să-şi adjudece un nou mandat, deşi are la activ mulţi ani în fruntea comunei respective, din zona moţilor. Gurile rele povestesc că fostul primar al comunei cu pricina i-ar fi spus înainte de alegeri contracandidatului său că va reuşi să-i ia locul atunci când râul care trece prin comună va începe să curgă invers. Dar se vede că prezicerea nu s-a adeverit, iar în ce priveşte râul la care făcea referire fostul primar, s-a întâmplat că sarmalele pregătite de el au ajuns taman acolo, deoarece n-a mai avut pe cine să ospăteze cu ele.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Deci el e un mare primar. Sigur isi permite luxul de a avea un elicopter. De ce draku nu le+a trimis cu elicopterul in Somalia la aia care mor de foame?

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj din zonă a încercat să cum­pere niște voturi de…

19 ore ago

ADR Vest: Urgența din Deva, exemplu de bune practici la nivelul Regiunii Vest

Șeful județului a vizitat, ieri, noua Uni­tate de Primiri Urgențe a Spitalului Jude­țean de Urgență…

19 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că echipa pe care o conduce a reușit o…

19 ore ago

Bulina neagră

Silviu R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată, după ce a…

19 ore ago

Protest AUR la Deva

Câteva sute de membri şi sim­pa­tizanţi ai Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), filiala ju­de­ţeană…

19 ore ago

Vața de Jos: Investiții cât pentru 10 comune, la un loc

Magdalena Șerban Cu proiecte care însumate depă­șesc 27 de milioane de euro, bani câștigați prin…

19 ore ago