Categories: Gura lumii

Gura lumii 19.10.2011

O vânzătoare oacheşă de la un fast-food din centrul municipiului de la poalele Cetăţii a uitat de orice urmă de igienă în servirea clienţilor. Fără să-i pese că oricine poate să o vadă prin ghişeul larg, femeia vorbea la telefon, număra bani şi servea clienţii. Toate, în acelaşi timp şi fără mănuşi de protecţie, sau măcar o pungă trasă pe mână, aşa cum se întâmplă adesea. De precizat că nu este pentru prima dată când clienţii fast-food-ului cu pretenţii sesizează aceste aspecte şi umblă vorba prin târg că deja au fost sesizate şi organele competente cu atribuţii în domeniul sănătăţii publice, care se pregătesc de controale.

Un cartier uitat de vreme de prin sudul judeţului are, în sfârşit, şansa să fie reabilitat. Asta, după ce a fost folosit ca ilustraţie de multe publicaţii de renume. Chiar şi internaţionale, când vorbeau despre sărăcia din România. Dar, cum de la vorbă la faptă e cale lungă, aşa se întâmplă şi cu acest cartier cu nume de serial american. Aşa că, reprezentanţii firmei care a contractat lucrarea s-au gândit să înceapă cu propriul lor confort. Spun cârcotaşii că, pe bani publici, aceştia au amenajat un apartament, confortabil, unde să funcţioneze birourile şefilor, că doar se vor speti lucrând. Să nu uităm însă să precizăm  că firma nici nu s-a apucat de lucrarea mult mai complexă, decât amenajarea apartamentului – birou, pe care o are de făcut, deşi mai are doar vreo lună la dispoziţie să o finalizeze.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A scăpat de la ăia să­raci cu duhul și s-a gândit că i-ar sta bine…

23 de ore ago

Bulina albă

Adrian Ahrițculesei, alpinist din Petroșani Pentru că a reușit să atingă cel mai înalt vârf…

23 de ore ago

Bulina neagră

Adrian B., din localitatea Uricani Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unui…

23 de ore ago

S-a sinucis după o doză din drogul „Zombie”

Un tânăr din municipiul Lupeni s-a înecat în Râul Jiul de Vest, după ce ar…

23 de ore ago