O tânără blondă şi sexy, care este destul de activă în lumea politică locală, în rol de asistentă a celui mai tânăr reprezentant din judeţ, a partidului cu trei trandafiri, în camera superioară a Parlamentului, cică s-a apucat recent de afaceri. Spre cinstea ei, fata n-a intrat în vreo combinaţie cu statul, cu sprijinul şefului, ci şi-a tras un site prin care pune în vânzare „veşminte frumoase, de calitate, dar şi genţi sau accesorii pentru femei”. Nu se ştie dacă deschiderea afacerii e dovadă că şeful ei n-o plăteşte suficient de bine, însă frumoasa „politiciană” pare destul de afectată financiar, din moment ce oferă spre vânzare şi haine purtate. Adică, second-hand. Astfel, în oferta prezentă pe site, „marfa” este împărţită în trei categorii, după cum urmează: nou – adică chiar nou, cu etichetă; impecabil – tot nou, dar fără etichetă; bine, poate o fi purtată de câteva ori; vintage – prea frumoasă ca să-i rezişti, hăinuţă cu poveste. Iar explicaţia este de înţeles cu adevărat numai de reprezentantele sexului frumos „că între noi, fetele, ne mai împrumutăm, din când în când, hainele, iar rochiile de la închirieri te vor cuceri, cu siguranţă”.

Oficial şi chiar ştiinţific (adică pe baza statisticii) viteza este principala cauză a mult prea numeroaselor accidente de circulaţie din România. În consecinţă, poliţia s-a dotat recent cu radare extrem de performante (şi scumpe), pentru a-i linişti, chipurile, pe presupuşii vitezomani, semn că purtătorii de chipiu judecă lucrurile doar din acest unghi de vedere extrem. De fapt, zic cârcotaşii, excesele de viteză sunt generate, în România, în 95 la sută din cazuri de infrastructura deficitară. E de înţeles că nu-ţi vine să circuli cu viteza legală de 50 la oră prin diverse comune, când se întâmplă ca drumul să fie liber şi cât de cât circulabil, după ce ai stat ore în şir în coloane, sau ai mers cu 20-30 la oră prin gropi şi hârtoape incredibile. Dincolo de „teoria” vitezei, zvonerii dau de ştire că românii au găsit deja ac de cojocul noilor şi performantelor radare ale poliţiştilor rutierişti. Astfel, pe Internet circulă deja e-mail-uri cu numerele de înmatriculare ale Logan-urilor dotate cu noile aparate. Cică, în judeţul de baştină al preşedintelui, maşinile cu noile radare au numere de Bucureşti, au în componenţă cifra 18, iar prima literă din cele trei este Z. Iar în judeţ la noi, cârcotaşii spun că înmatricularea e aproximativ identică, doar că cifra este alta.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Din sursele mele, fatuca nu are niciun contract cu tinerelul (dar cu greutate fizica) politician. Si face bani din foarte multe business-uri. N-as plange-o. Bine ca nu lucreaza cu statul, vorba voastra!
    PS: Stiti ca e "ovreica"? Asta spune ceva...

  • nu stiu cum se face ca la noi toti cei care sar la gatul vreunui jurnalist sunt total pe dinafara in ceea ce priveste critica pe care o aduc.Pt cei care nu stiu cifra sau numar este acelasi lucru.mai puneti mana pe carte inainte de a face pe desteptii

  • lili draga esti complet alaturi. cifra si numar nu sunt unul si acelasi lucru. 1,2,3,4,5,6,7,8,9 si 0 sunt in acelasi timp cifre si numere, dupa caz. cifre ca semn grafic si numere ca exprimare aritmetica. 10, 11, 25, 101, etc sunt doar numere iar grafic combinatie de cifre. atat tu cat si ziaristii pe care ii protejezi trebuie sa mai invatati un pic. e drept nu mult dar trebuie sa mai invatati. dupa ce inveti poti, eventual, sa fii tafnoasa si sa sari ca proasta-n...scula.

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

18 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

18 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

18 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

18 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

18 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

18 ore ago