Cică, cel puţin vreo doi hunedoreni tare s-au bucurat, când au citit în presă de paguba suferită de patronul unui magazin de bijuterii. Gurile rele spun că, în urmă cu vreo doi ani, un hoţ a dat vreo 10-12 spargeri pe la case de barosani, din care a ras tot ce înseamnă bijuterii sau monede de colecţie, başca economii luate cu seifuri cu tot, acolo unde nu a putut sparge puşculiţele. O pistă depistată de unul dintre păgubiţi, că poliţiştii nu au dat de urma făptaşilor nici în zi de azi – ducea la un şofer dat afară de la o firmă dintr-un mic orăşel de lângă reşedinţa de judeţ, prieten la cataramă cu vreo doi poliţişti din localitate. Şi, pentru că hoţul neprins e negustor cinstit, din rupt în coate cum umbla şoferul nostru, dintr-o dată şi-a cumpărat garsonieră amenajată lux, a reparat casa părinţilor, s-a dotat cu maşină şi alte cele. De ce se bucură unii dintre păgubiţi? Pentru că şoferul cu pricina era prieten la cataramă şi cu patronul prădat zilele trecute, iar păgubaşii erau convinşi că multele kilograme de bijuterii furate nu puteau fi valorificate fără ajutor. Acum, cică faptele s-au razbunat şi a venit rândul patronului să fie prădat. De aia se bucură cârcotaşii.

Vorbeşte lumea prin târg că la marea adunare a trandafiriilor, reprezentanţii din judeţ nici dacă i-ar fi picat cineva cu ceară nu ar fi votat cu cel pentru care a făcut propagandă trandafiriul şef de delegaţie. Cică, i-a deranjat susţinerea pe faţă a unicului nume pe care nu-l mai voiau şi încercarea de influenţare a votului, aşa că pe tăcute, fiecare a făcut ce a vrut.
Zic gurile rele, că la momentul decisiv, trandafiriii au întrebat presa dincotro bate vântul şi pe cine împinge de la spate şi aşa au aflat, încă înainte de numărarea voturilor, cine va fi câştigătorul şi chiar la ce diferenţă va câştiga. Adică, jocurile erau deja făcute, bine puse la punct, iar dacă diferenţa de voturi a fost mai mare decât cea planificată, asta s-a datorat faptului că şi trandafiriii noştri s-au lăsat duşi de vânt în direcţia deja stabilită, de data asta, de alţii.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Da, si la voi la liberali va fi altfel. Din ce zice MIM si voi stati la cotitura sa vedeti de unde bate vantul. Rade ciob de oala sparta. O, sfanta nerusinare.

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

21 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

21 de ore ago