Categories: Gura lumii

Gura lumii, 17.11.2015

Vorbesc cârcotaşii că un personaj care se laudă în stânga şi în dreapta că nu există dovezi care să-l incrimineze, deşi toată lumea ştie că şi-a strâns din greu din banii publici o avere de nabab, va fi trimis în faţa judecătorilor. Şi nu cu unul, ci cu două dosare, ambele la fel de grele. Zvonerii susţin că în scurt timp se va întâmpla şi asta, chiar dacă lumea l-a cam uitat pe omul nostru. Gurile rele spun că apropiaţii lui, şi evident şi cei care sunt în aceeaşi oală cu el, susţin că anchetatorii nu au dovezi împotriva lui. Prietenii ştiu de ce. Însă, se pare că toate speranţele lor vor fi năruite de ceea ce se va petrece cu respectivul, motiv pentru care mulţi amici vor fi foarte dezamăgiţi. Mai ales că unii dintre ei, care sunt implicaţi în dosarul cu pricina, deşi nu au voie să se întâlnească, se văd chiar destul de des.

Spun cârcotaşii că un fost lider de partid şi-a pierdut prietenii pe care îi avea, sau credea că îi are, atunci când deţinea funcţii importante prin zonă. Zvonerii povestesc pe la colţuri că omul nostru se roagă toată ziua pe la foştii amici să îi dea ceva de lucru sau măcar un post prin locurile călduţe de prin administraţie, însă se pare că rugăminţile lui nu sunt ascultate. Au trecut vremurile bune pentru politicianul respectiv, atunci când doar bătea din palme şi toţi săreau să-i facă pe plac. Acum, spun gurile rele, personajul amintit aproape că nu mai are după ce să bea apă, astfel încât se vede nevoit să bată la uşile unuia sau altuia pe care îi ştie şi de la care aşteaptă un ajutor. Se aude că mulţi, dintre cei pe care îi credea prieteni de nădejde, îi întorc spatele sau se dau loviţi în aripă, pentru a-l putea refuza. Că aşa-i în viaţă, toate se plătesc mai curând sau mai târziu.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • E vorba de excrocul de Molot, iar cei care i-au spus ca nu sunt probe impotriva lui sunt chiar slugile lui din Politie, adica comisarul de carton Goga Dan Iosif si slugarnicul sef adica comisarul Dumitru Liviu. Rusineee

  • Purcel doar excroc ? E un alint nemeritat. Aşa cum am mai precizat în curând va acorda consultanţă la Penitenciarul Bârcea. În rest să auzim numai de bine.

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Scandal porno la Colegiul „Iancu de Hunedoara”

Scandal la Colegiul „Iancu de Hunedoara” din municipiul Hunedoara, unde un profesor de muzică, Mihai…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

2 zile ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

2 zile ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

2 zile ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

2 zile ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

2 zile ago