Categories: Gura lumii

Gura lumii, 15.12.2015

Vorbesc zvonerii prin târg că un edil de comună de pe la noi s-a trezit cu oamenii de la Anticorupţie în birou, după ce a fost reclamat pentru că a făcut matrapazlâcuri cu banii europeni pentru un proiect dintr-o localitate. Cârcotaşii spun că acum, primarul nostru va trebui să dea cu subsemnatul pentru ce a făcut, iar dacă a greşit va plăti, dacă nu, va candida pentru un nou mandat. Gurile rele susţin că şi în acest caz viaţa bate filmul. Zvonerii şuşotesc prin târgul respectiv că, aşa cum se întâmplă totdeauna în viaţă, orice lucru rău va fi pedepsit. Aşa a păţit şi primarul de care vorbim. După ce şi-a reclamat rudele la procurori, acum a venit rândul său să răspundă, fiind reclamat la rândul său de „prietenii” din comună, care se pare că nu îl mai vor la cârma primăriei.

Vorbesc cârcotaşii că doi tinerei care cică se ocupă de programe finanţate cu fonduri europene se îndeletnicesc mai nou şi cu înregistratul politicienilor. Zvonerii au aflat că respectivii nu au ce să facă, după ce au fraierit mai mulţi primari că le atrag fonduri europene, iar aceştia s-au prins că e ţeapă, decât să-i înregistreze pe unii politicieni şi apoi să dea casetele adversarilor lor din mediul politic. Gurile rele vorbesc prin târgul de la poalele cetăţii că aceia despre care vorbim s-au dus cu asemenea înregistrări la un personaj care acum oferă consultanţă politică, evident, pentru cine e naiv să creadă asta, şantajându-l astfel pe unul dintre liderii judeţeni de pe la noi. Scandalul este cât casa, deoarece politicianul trădat a făcut plângere la procurori, cum că a fost înregistrat şi ulterior şantajat să renunţe la funcţie, evident, în favoarea unor oameni de casă ai consultantului nostru.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • felicitari! iata primul ziar care demasca cuplul (de) minune de consultanti in orice (de la fonduri, informatica, turism si mai ales politica), prieteni buni cu absolut toti ministrii si secretarii de stat, cei doi au dat tepe mari-bani multi, la alti consultanti-pentru ca aveau nevoie de semnaturile lor, deoarece ei amandoi nu prea au scoala multa, nici prea terminate scolile , insa detin viclesugul vorbelor si asa au dat lovituri mari pe la primarii de comune care au cam scos bani din buzunar.se lauda ca ei l-au facut primar pe petrica la deva, pe rasteiu la simeria si chiar pe deputatul marica, mari psd-isi, iar mai nou se dau chiar consultantii marelui molot. sa mori de ras! sau mai sti?

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

20 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

20 de ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

20 de ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

20 de ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

20 de ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

20 de ore ago