Informaţiile privind potenţiala schimbare a prefectului au stârnit valuri mai mari decât s-ar fi aşteptat cineva şi, spre disperarea multora, au scos la iveală, sau mai degrabă au dezgropat tot felul de zvonuri cu privire la succesorul ce se presupune că ar urma să fie înscăunat. Vorbesc gurile rele că minoritarul nominalizat pentru ocuparea înaltei funcţii, pe vremea când lucra în instituţia pe care acum doreşte să o conducă, s-ar fi legat tare mult de şeful lui, pe care-l asculta orbeşte. Ba chiar au fost şi câteva suspiciuni cu privire la unele aranjamente cu pământuri, pe care le-ar fi făcut cei doi, însă verdictul dat de procurorii DNA i-a scos basma curată. După cum se trag sforile, şi dată fiind relaţia de mare amiciţie, cârcotaşii spun că la cârma judeţului vor veni doi şefi, nu unul. E drept că de data asta, cel mai tare din parcare se anunţă a fi minoritarul, susţinut de oameni de bună credinţă, dar care va fi secondat neoficial, din umbră, de fostul şef.

 Au apărut în ultima vreme zvonuri ce dau ca sigură o posibilă debarcare din funcţii a unor portocalii cu bube-n cap. Spun cârcotaşii că pe filiera secretă s-ar fi primit un ordin prin care atenţionează că-i musai să fie făcută curăţenie în partid. Asta înseamnă, zic băgătorii de seamă, că toţi portocaliii mânjiţi, cu dosare în lucru pe la Parchet, sau alte organe de cercetare, nu vor mai beneficia de protecţia partidului. Prin urmare, Justiţia are mână liberă să-şi facă datoria şi să dea răsplată, după fapta comisă de persoana în cauză. Cică ordinul intern venit de la centru are scopul de a elimina corupţii din partid, iar printre cei vizaţi ar fi vreo doi portocalii, care şi-au murdărit mâinile cu pământ, unul dând vina pe „mătuşa Tamara”, şi un altul care, de câţiva ani, confundă sistematic banii pensionarilor cu propria investiţie.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru această…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Jaf la drumul mare are loc într-o localitate situată la poalele mun­ților din sudul jude­țului.…

20 de ore ago

Bulina albă

Camelia Bedea, primarul comunei Vălișoara Pentru că a lansat îndemnul ca cetățenii să ajute familiile…

20 de ore ago

Bulina neagră

Nicolae F., din municipiul Vulcan Pentru că se află în stare de arest preventiv, fiind…

20 de ore ago

O Pediatrie Nouă la Deva, în luna cadourilor

Adriana Năstase Administratorul public al județului, Costel Avram (foto), a afirmat recent la ședința de…

20 de ore ago

Beat, fără permis de conducere, s-a băgat cu mașina într-un stâlp

Un hunedorean s-a urcat băut la volanul mașinii, deși nu avea permis de conducere și,…

20 de ore ago