Fiindcă suntem la sfârşitul unui an în care am avut parte de o permanentă bumbăceală politică, de criză economico-financiară care nu dă semne să se termine prea repede şi, către final, de o criză guvernamentală, care şi-au pus amprenta peste noi toţi, vom încerca să vă punem perspicacitatea la încercare cu două bârfe pe care zvonerii le-au scos pe piaţă, imediat după ce s-a aflat rezultatul final al alegerilor prezidenţiale. Le facem publice la această rubrică, dar cu menţiunea că noi nu băgăm mâna în foc că la originea acestora ar exista vreun sâmbure de adevăr.

Aşadar, despre unul dintre cei mai puternici oameni politici din judeţ, liderul judeţean al unui partid bine poziţionat pe meleagurile hunedorene, intens curtat de cei din partidul aflat la putere, care îi promit câte-n lună şi-n stele numai să treacă la ei, se vorbeşte prin târg că nu mai doarme noaptea din cauza presiunilor care se fac asupra lui. Cică oameni grei din partidul guvernamental şi din apropierea Cotroceniului folosesc tot felul de mijloace pentru a-l convinge să sară pârleazul, în ograda lor. Deocamdată, zic cârcotaşii, persoana de care facem vorbire se ţine tare, dar nu se ştie ce va face mai încolo, dacă ceillaţi se ţin de capul lui şi vor folosi şi alte metode, mai puţin ortodoxe, pentru a-l convinge.  

 Cică între şefii unei instituţii judeţene a cam intrat dihonia. La început lucrurile au mers între ei ca unse, dar după o vreme lucrurile au început să scârţâie. Şi scârţ, scârţ, scârţ până ce scârţăiturile au început să se audă şi în afara instituţiei. Acum băgătorii de seamă şi specialiştii în datul cu părerea vorbesc că nu va mai dura mult şi şeful cel mare îl va pune pe liber pe cel mai mititel, mai ales că după schimbarea puterii el are interesul să se pună bine cu reprezentanţii ei din judeţ, dar mai ales de la centru. În final, vom vedea cum stau lucrurile, dacă nu cumva este vorba de o manevră a celor doi prin care să-şi pună adversarii pe piste false.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

21 de ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

21 de ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

21 de ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

21 de ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

21 de ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

21 de ore ago