Vorbeşte lumea că şeful unei instituţii la care se depun reclamaţiile celor care sunt nemulţumiţi de calitatea produselor cumpărate a cam dat-o cu stângu-n dreptul. Spun cârcotaşii că omul nostru, cunoscut ca un bun cetăţean al unui oraş mic, dar cu gară mare, s-a gândit să-şi lase consoarta, după ce dragostea pentru o altă femeie i-a luat minţile. Până aici, nimic anormal, doar nu este primul şi nici ultimul bărbat din lumea asta care se desparte de consoartă. Problema-i, se pare, că nevasta n-ar prea fi de acord cu divorţul şi, în plus, îi cam face zile fripte omului, de îl scoate din minţi. Aşa s-a întâmplat probabil, şi cu ceva timp în urmă. Altfel nu se explică, vorbesc gurile rele, cum de într-una din zile trecute, omul de care facem vorbire s-a dus glonţ la locul de muncă al consoartei sale, o instituţie şcolară, unde după o discuţie mai aprinsă cu aceasta, i-a aplicat femeii o „corecţie” fizică. Adică, o corecţie cu palmele şi cu pumnii. Şi asta, în văzul şcolarilor.

Se vorbeşte prin târgul de centru al judeţului, că directorul unei instituţii de stat, care tratează problemele agricultorilor, a intrat în gura colegilor de partid, ba chiar pe lista neagră, riscând să-şi piardă funcţia pe care s-a cocoţat în urmă cu câteva luni. Cică, spun gurile rele, omul nostru, care este membru al partidului aflat acum pe cai mari, i-a deranjat destul de tare pe unii dintre şefii săi politici, deoarece, pe lângă numeroase alte prostioare, care i-au fost totuşi trecute cu vederea, a făcut recent una boacănă de tot. Adică, a manevrat cu mare discreţie şi în aşa fel lucrurile, încât a rezolvat angajarea pe un post foarte bunicel din instituţia condusă de el a unei anumite persoane. Ce s-o mai dăm după cireş, a unei pile de-a lui. Lucru care cică i-a supărat destul de tare pe unii dintre tovarăşii săi de partid, care vizau şi ei postul cu pricina, dar li s-a spus că nu se mai fac angajări în instituţiile bugetare. Dându-şi seama cum stau lucrurile, unii i-au trasmis rapid „felicitările” de rigoare. Dar alţii îl aşteaptă la cotitură, fiind hotărâţi să-i dea brânci din fotoliul de director, la prima ocazie.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare în…

14 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele din sudul județului nostru cum că un individ uns cu toate alifiile,…

24 de ore ago

Bulina albă

Geanina Marin Diu, profesor la Grădinița PP3 din Petroșani Pentru organizarea unui spectacol caritabil în…

24 de ore ago

Bulina neagră

Marius Ș., din municipiul Lupeni Pentru că a fost condamnat la închisoare după ce a…

24 de ore ago

Dragoste cu năbădăi între doi foști soți din Vulcan

Ea a invocat faptul că este o victimă a partenerului, că este abuzată fizic și…

24 de ore ago

Amintirea unui cântec frânt…

Biblioteca Județeană „Ovid Densu­sianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, a organizat un…

24 de ore ago