Vorbesc cârcotaşii că o duduie de la o primărie din judeţ face bani frumoşi din repartiţia apartamentelor pentru persoanele sărace. Cică respectiva nu se jenează să le ceară celor care au nevoie acută de un acoperiş deasupra capului sume importante ca să le dea o repartiţie bună. Cârcotaşii povestesc pe la colţuri că duduia are deja experienţă în activitatea respectivă şi a făcut ceva avere, şuşotesc zvonerii prin târg. Cică acum, respectiva a cerut supliment, pentru că e luna cadourilor şi are nevoie de bani mai mulţi de Crăciun. Numai că la cine a apelat ea s-a cam săturat să îi tot dea sume frumoase, dar să nu primească nimic.

Povestesc gurile rele prin târg că un personaj de pe la noi se laudă prin târg că a preluat conducerea unei organizaţii de partid, deşi nu prea îl bagă nimeni în seamă dintre colegii de politică. Omul nostru însă susţine sus şi tare că el coordonează echipa şi că toate deciziile se iau de către domnia sa. Mai mult, se laudă respectivul că şefii de la centru au mare încredere în el şi i-au dat pe mână organizaţia ca să facă ceva până în primăvara anului viitor când vor avea loc alegerile pentru Parlamentul European. Dar, susţin zvonerii, numai gura e de el şi mai mult ca sigur că nu va face mare brânză, motiv să-şi ia ”jucăriile” şi să plece de acolo.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

3 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

3 ore ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

3 ore ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

3 ore ago

Au furat la greu, iar acum plătesc! Percheziţii și suspecți reținuți!

Cinci bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii Ser­viciului de Investigaţii Criminale Hunedoara, fiind acuzaţi de…

3 ore ago

Escrocheria „Călugărița” face ravagii în conturile românilor. Infractorii au găsit o nouă metodă de a obține venituri consistente

Inventivitatea infractorilor pare să nu cunoască limite, aceștia punând mereu la cale noi metode prin…

3 ore ago