Categories: Gura lumii

Gura lumii, 12.06.2013

Se ştie că un necaz nu vine niciodată singur. Aşa a păţit un mare şef de la o firmă, care se ocupă cu alimentarea cu apă, din municipiul cu castel. Cârcotaşii au aflat că omul nostru, după ce i-a fost adus pe cap un control şi după ce a fost suspendat din funcţie, se pare că zilele lui de şef la firma cu pricina sunt numărate. Cel puţin aşa povestesc gurile rele. Zvonerii susţin că şeful de care vorbim a vrut să dea culoarea roşie apei, însă nu a ştiut că acest lucru nu se poate. Pe lângă controlul la care a trebuit să facă faţă, omului nostru i-a mai picat o pleaşcă pe cap. Firma concubinei sale a fost exclusă de la a mai face servicii pentru societatea la care lucrează încă şeful de care vorbim, retrăgându-i-se acreditarea necesară în astfel de situaţii. Peste toate astea, vorbesc zvonerii, concubinei sale i s-a retras şi atestarea de preşedinte al unei asociaţii din municipiul cu castel. În aceste condiţii, se pare că pentru omul nostru se potriveşte zicala că un necaz nu vine niciodată singur.

Vorbesc gurile rele că o doamnă cu funcţie pe la o instituţie importantă din judeţ şi-a luat concediu medical, dându-se, brusc, bolnavă, după ce şeful ei i-a dat de înţeles că vrea să o alunge de pe post. Cârcotaşii povestesc pe la colţuri că duduia, în aceste condiţii, s-a dus repejor la medic şi a spus că vrea să se interneze, chiar dacă nu suferă de o boală aşa de gravă ca să necesite repaus la pat. Zvonerii susţin însă că doamna cu pricina s-a internat tocmai ca să scape de demitere, fiind extrem de supărată că şeful ei vrea să se scape de ea, acuzând-o că l-a băgat în belele. Cârcotaşii spun însă că duduia despre care vorbim nici gând să-i fi făcut ceva rău şefului celui mare, ba din contră, ea l-a ajutat, atrăgându-i atenţia că încalcă legea. Dar, cum aşa se întâmplă mereu, se pare că oamenii uită când îi ajuţi şi apoi îţi întorc spatele, reuşind să găsească mereu un ţap ispăşitor. Nu ştim deocamdată ce se va alege de femeia respectivă, dacă va reuşi şeful ei să o arunce afară din instituţie sau nu.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • e vorba de dl Raducea care era seful relatiilor cu clienti ,dar o sa fie iertat de dir general Arion care are o inima f generoasa in astfel de cazuri,cel mult o mustrare o sa primeasca

  • Doamna cu pricina a contribuit din plin la belele pe care le are seful.Pe majoritea le-a facut cu propria-i mana sau sub conducerea ei "inteleapta". Pentru aceasta a fost rasplatitata cu sume de bani si plecari nenumarate in strainatate.De asemenea a ocupat o functie de conducere intr-un domeniu in care subalternii existau numai pe statul de functii.
    In privinta bolii sigur are ceva.Dupa cum se comporta este vorba de o boala psihica.

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 ore ago