Categories: Gura lumii

Gura lumii 12.05.2011

Vorbeşte lumea că un membru important al organizaţiei cu trei trandafiri din judeţ este susţinut cu tărie de un vice, pentru a fi pus pe listele de candidaţi care vor intra în sondajele care se vor face, pentru o primărie de municipiu. Numai că, deoarece protocolul partidelor din alianţă nu permite, se pare că personajul de care vorbim va fi trecut pe lista de sondaje, ca independent. Gurile rele spun că mulţi dintre colegii de partid nu sunt de acord cu această chestiune şi vor chiar să reclame problema la centru. Cârcotaşii susţin că persoana de care vorbim a tras sforile în organizaţie, vrând neapărat să candideze pentru un post de primar în municipiul cu siderurgişti. Nu se ştie acum dacă va avea şi câştig de cauză, nici dacă sondajele îl vor scoate drept candidatul ideal pentru fotoliul de primar.

Spun cârcotaşii că un om de afaceri din sudul judeţului se pregăteşte de un eveniment important în familie, la care are invitate câteva sute de persoane. Zvonerii susţin că afaceristul cu săgeată nu-şi plăteşte nici salariaţii de la firmele pe care le conduce, nici datoriile la stat nu le achită, în schimb, este la zi cu leasing-ul la maşinile scumpe pe care le deţine. Asta, susţin cârcotaşii, deoarece astfel nu riscă să-i fie luate autoturismele bengoase şi să ajungă pieton, că nu l-ar mai băga nimeni în seamă. Zvonerii dau ca sigură prezenţa la evenimentul respectiv a doi şefi de partide importante, aflate în opoziţie, aliate de o vreme încoace printr-o uniune de stânga-dreapta. Nouă nu ne prea vine să credem că va fi chiar aşa, dar mai şti? Poate chiar vin oamenii, nu atât pentru cheful cel mare, cât să-şi mai întărească imaginea în zonă, deoarece deocamdată, acolo este fieful partidului aflat la putere.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Tu ,,blondo,, de la PSD,Liliana Tolas-Padureanca lui peste oceanic marinat:
    -ai un copil de crescut asa ca stai draq acasa sau de aia ti-ai tras sot:fata-n casa?;
    -ti-a dat PSD-ul prin dl. Rus(care te sustine si acum)-pt ca ai picat la alegerile din tinutul Padurenilor, post de dir. si nu ti-ai dat demisia din CJ,vezi ce faci cu incompatibilitatea;
    -de ce nu vrei sa candidezi la functia de presedinte de scara la tine in bloc...ti-e frica ca o sa ai surprize?
    -de ce vrei sa rupi voturile PSD in doua?
    -merita Dan sa-i faci asta dupa ce si-a tarat oamenii in 2 campanii pt. tine(pe care le-ai pierdut cu brio) si nici macar un suc n-ai dat?
    -crezi ca mai ies PSD-istii pt. tine pe strada?

  • Breeee!!!!!
    Stai fata acasa si vezi-ti de directoratu la muzeu.
    Unde e ceva de supt,hop apare Liliana....
    Ce-ti trebuie tu primarie?Crezi ca oamenii sunt de acord sa fie condusi de o fufa?Suntem satului de cum ne conduc nevestele acasa,asta ne lipsea in oras,sa ne conduci orasu tu.
    Hai sictir pesedisto!!

Share
Published by
MesagerulHunedorean