Vorbeşte lumea că un şef de la o instituţie care se ocupă cu darea de amenzi, pentru cei care nu respectă mediul, umblă toată ziua prin judeţ, însă nu ca să-şi facă treaba. Spun cârcotaşii că şeful respectiv s-a pus serios pe strâns bani, dar nu pentru a-i da organizaţiei de partid, din care face parte în ultima vreme, ci doar unuia dintre colegii de politică. Cică, s-a aflat, de către membrii organizaţiei partidului cu un trandafir, că omul nostru a strâns o sumă frumuşică, de la diferite firme, cărora le cere bani, pentru a-i scuti de amenzi, însă suma nu a ajuns în vistieria filialei, ci în buzunarele unui personaj controversat. Cârcotaşii spun că oamenii s-au enervat tare de tot, când au auzit că banii strânşi de controlorul şef amintit s-au dus pe altceva decât pe materiale de campanie. Mai ales că acum, este nevoie de o totală mobilizare de forţe, atât umane, cât şi financiare, pentru susţinerea candidatului acestui partid la alegerile din 6 decembrie.

 Cârcotaşii povestesc pe la colţuri, cum că preşedinta autohtonă a unui partid de nici două procente la nivel naţional, în stilu-i caracteristic, şi-a umplut portofelul cu bani, pe spinarea şefului de la Bucureşti. Cică, e binecunoscut faptul că şeful cel mare nu trimite bani în teritoriu, pentru că ştie cu cine are de-a face, tocmai de aceea, nu mizează prea mult nici pe loialitatea membrilor de partid. Prin urmare, spun gurile rele, lidera s-a apucat să vândă locurile din birourile secţiilor de votare, la toate partidele interesate să aibă cât mai mulţi reprezentanţi şi secţii. Având experienţă în domeniu, lidera de partid a vândut toate locurile, înainte de tragerea la sorţi. Şi cum vorba românului spune că prost nu e acela care cere, ci ăla care dă, preşedinta de partid şi-a umplut portofelul, iar cumpărătorii au rămas cu buza umflată, pentru că, în urma tragerii la sorţi, minusculul partid a prins două-trei locuri, în câteva secţii de votare. E clar că partidele nu-şi mai pot recupera paguba, că doar n-or fi proşti să recunoască la poliţie, sau în faţa judecătorilor, că au comis o ilegalitate. Pe asta mizează şi lidera de partid, şi tocmai de aceea doarme liniştită, că şi-a mai achitat nişte datorii, pe banii altora.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

6 minute ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

7 minute ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

7 minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

8 minute ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

12 minute ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

13 minute ago