Categories: Gura lumii

Gura lumii, 11.08.2011

Vorbesc cârcotaşii din oraşul cu cetate că un tip isteţ, printre altele şi ales judeţean, a câştigat bani frumoşi de la o firmă de stat, care se află în procedură de faliment. Aceştia susţin că tipul cu pricina, care este şef de consiliu de administraţie la firma amintită, îi bagă în buzunar pe  mulţi şefi de firme private, dacă ne uităm la statele de plată în care sunt trecute indemnizaţiile luate.  Asta, nota bene, în condiţiile în care societatea respectivă este pe ducă. Dar, spun gurile rele, de ce să nu se înfrupte omul, dacă se poate? Cică, susţin persoane care se dau bine informate, omul de care facem vorbire a câştigat câteva zeci de mii de lei, drept indemnizaţii, doar în anul trecut, chiar dacă firma respectivă este în procedură de faliment. Şi, uite aşa, ajung banii contribuabililor în buzunarele unor băieţi isteţi, în timp ce majoritatea celor care i-au votat abia duc acasă câteva sute de lei, şi acelea muncite din greu. 

Spun gurile rele că un primar dintr-o localitate din sudul judeţului şi-a concediat tot personalul care se ocupă de problemele financiare ale instituţiei, motivul fiind extrem de simplu. Primarul nostru s-a gândit că nici măcar nu are nevoie de asemenea specialişti, care să-l tragă de mânecă, în caz că face vreo boacănă cu banii contribuabililor. Zvonerii susţin că edilul nostru i-a concediat pe respectivii cu bună ştiinţă, tocmai ca să aibă mână liberă să cheltuiască cât vrea şi pe ce anume vrea, banii primăriei. Numai că, se pare, primarul respectiv a ajuns la fundul sacului, după ce a luat tot ce se putea din visteria instituţiei. Bani în avans, ba pentru delegaţii, ba pentru nu ştiu ce nevoi personale, până n-a mai rămas leu în visterie. În aceste condiţii, zvonerii spun că edilul de care vorbim va avea cu siguranţă probleme, mai ales că anumite organe de control au pus deja ochii pe el.

MesagerulHunedorean

View Comments

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Victooooorie!

Corvinul aduce Cupa României acasă, la Hunedoara. Gladiatorii lui Florin Maxim au fost fantastici. Peste…

33 de minute ago

Dr. Gheorghe Firczak – „Avram Iancu. Caracterul european al revoluției române din 1848 – 1849” – o carte despre sinea noastră națională

Citeam odată, într-o prefață a unei cărți despre împăratul Napoleon Bonaparte (1804 - 1815), scrisă…

2 ore ago

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

9 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

9 ore ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

9 ore ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

9 ore ago