Categories: Gura lumii

Gura lumii, 10.09.2013

Printr-un fenomen curios, uneori, doamnele ajung să iubească sau măcar să nu le fie indiferentă exact activitatea pe care au detestat-o cel mai mult în preocupările soţului lor şi din cauza cărora au avut deseori certuri aprige în casă. Astfel, soţia unui afacerist implicat ca investitor în sport, dar care are acum mari probleme cu legea şi s-a retras din acest fenomen, a ajuns să se implice ea în activitatea grupării sportive pe care o finanţa în trecut soţul său. Cică, doamna nu a putut rămâne insensibilă la apelurile şi rugăminţile actualilor conducători ai clubului cu pricina şi le-a oferit sprijinul în mai multe cazuri, deşi soţul ei refuză să mai audă de club. Vorbesc răspândacii prin târg cum că soţia afaceristului ar fi ajutat clubul în ultima vreme, atât cu bani pentru echipamente şi masa sportivilor, cât şi pentru costul unor deplasări sau al arbitrajelor. Nu se ştie dacă aceste ajutoare au fost oferite fără ştirea soţului sau dacă acesta şi-a dat acordul, dar cert e că doamna şi-a câştigat un respect mai mare printre sportivi, pentru că-i ajută acum, când îi este chiar şi ei greu.

Anumite talente speciale în plan sportiv sau artistic vin deseori la pachet cu tot felul de inabilităţi sociale, astfel că de multe ori, mari campioni ori reputaţi artişti sunt extrem de nepricepuţi în activităţile financiare. Un astfel de caz al unui fost talentat jucător de fotbal care cochetează şi cu antrenoratul la cluburi din ligile inferioare este de actualitate pe buzele bârfitorilor din sudul judeţului. Cică persoana în cauză, care şi-a tocat rapid toţi banii câştigaţi ca sportiv şi trăieşte de pe o zi pe alta, beneficia de o masă gratuită pe zi la un restaurant dintr-un oraş din sudul judeţului, acordată în semn de respect pentru realizările sportive. Din păcate pentru el, din cauza schimbării patronului restaurantului, fostul fotbalist a rămas fără gratuitatea de care beneficia, iar vestea i-a provocat o mare supărare. Toţi apropiaţii fostului sportiv se întreabă acum cu îngrijorare ce se va întâmpla cu el, ştiut fiind că veniturile sale sunt extrem de modeste. Sperăm ca viaţa să-i deschidă alte „ferestre”, dacă i-a închis această „uşă”, pentru ca soarele să revină cât decât pe strada fostului sportiv.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Bag sama ca ati ramas fara personal si subiecte daca doar schimbati data unor barfe vechi. Noroc cu Valodea, activistul basist care va mai tine in viata.

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

4 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

4 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

4 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

4 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

4 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

4 ore ago