Categories: Gura lumii

Gura lumii 10.08.2012

Cică-i supărare mare în rândul unor locuitori din urbea cu cetate, care se plâng că nu mai au mult, şi vor fi îngropaţi de moloz. Dezavantajul oamenilor este că locuiesc într-un cartier periferic, în parte ocupat de vilele construite de oamenii cu bani, care se vrea în final a deveni zonă rezidenţială. Dar până atunci, pe terenul viran rămas liber în zona respectivă, chiar în apropierea blocurilor sociale, vin zilnic tot felul de autovehicule, de la camioane, până la Dacii papuc, din care se deşartă din greu molozul rezultat de la construirea sau renovarea locuinţelor. De zici că groapa de gunoi s-ar fi mutat în Zăvoi. Şi pentru că-s sătui de această situaţie, localnicii din zona respectivă s-au hotărât să facă pe detectivii. S-au aşezat la pândă, fotografiind şi filmând pe cei care deşartă molozul acolo. Şi cică până acum, printre cei prinşi asupra faptei, se numără şi un distins personaj, medic de profesie, cunoscut în tot judeţul.

Spun zvonerii că o doamnă care umflă rândurile aleşilor din municipiul cu castel, actualmente foarte înverşunată şi pusă pe fapte mari, pe vremea când era tinerică, era am ştiurlubatică şi cam libertină în ce priveşte viaţa intimă. Şi cică nişte foşti colegi şi iubiţi ai respectivei doamne încă mai păstrează – ca amintire – câteva fotografii din rândul celor mai compromiţătoare. Şi pentru că în ultima perioadă, cu toată nebunia asta politică, femeia îşi tot dă cu părerea pe un mare site de socializare, ea a reuşit să şifoneze exact pe cine nu trebuia. Drept răsplată, acelaşi site urmează să conţină şi unul dintre cele mai incendiare albume cu persoane publice, iar internauţii sunt nerăbdători să vadă dacă duduia va mai fi, şi de această dată, la fel de activă la comentarii.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

7 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

7 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

7 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

7 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

7 ore ago