Categories: Gura lumii

Gura lumii, 10.02.2020

Mai multe persoane cheie în descifrarea unui eveniment grav sunt lovite de amnezie, iar acest lucru l-au constatat mai mulţi anchetatori. Gurile rele spun că investigatorii au vrut să afle date despre incidentul petrecut la o firmă din sudul judeţului, mai ales că toate indiciile duceau spre o faptă penală. Vizat de dosar era chiar patronul firmei, un individ notoriu şi cu mare influenţă în zonă. Deşi iniţial oamenii au povestit cum s-a întâmplat totul şi că victima era angajată fără forme legale, la anchetă au uitat complet. Ba nici măcar nu-l mai cunoşteau pe colegul lor accidentat, şi au susţinut că era un individ în vizită. Cârcotaşii spun că imediat după accident, cei care au comentat au fost sunaţi de cineva şi li s-a spus că ar fi bine să tacă. Dacă tac au un loc de muncă, o creştere la leafă şi linişte acasă.

Vânzoleală mare într-o micuţă localitate sud-vestică a judeţului. Zona turistică este de o frumuseţe aparte şi atrage şi oficialităţi. Recent a poposit acolo şi o blondă cu grad foarte mare. Cucoana s-a întâlnit la o prăjitură cu mai mulţi politicieni din judeţ. Gurile rele spun că blonda a venit să onoreze invitaţia la o petrecere, dar şi cu un alt scop. Se pregăteşte să preia iarăşi frâiele formaţiunii politice din care face parte şi are nevoie de ajutor. A aflat că din zonă i s-a cerut să renunţe şi a venit cu gândul să-i facă pe decidenţi să se răzgândească. În plus, zona este cunoscută ca fanul numărul 1 al partidului, astfel că dacă i-ar convinge pe liderii de aici, şansele ca planul să-i iasă ar fi mare. Cârcotaşii spun că s-au negociat funcţii de miniştri la ministere cheie, totul în schimbul susţinerii.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

45 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

21 de ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

21 de ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

21 de ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

21 de ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

21 de ore ago