Vorbesc cârcotaşii prin târg că un lider politic de pe la noi a sărit ca ars după ce a fost sunat de la Bucureşti cum că un partener de-al său a vrut să-i ia locul în fruntea bucatelor. Când a auzit una ca asta, omul nostru s-a enervat tare de tot şi a pus mâna pe telefon şi i-a spus vreo două vorbe urâte partenerului respectiv. Cel puţin aşa şuşotesc zvonerii prin târgul cu cetate că s-ar fi întâmplat lucrurile. Cert este că, acum, cei doi au devenit din parteneri, duşmani politici şi lucrurile se pare că degenerează pe zi ce trece tot mai tare.

Cârcotaşii s-au mirat când au auzit ei că o angajată tare ţâfnoasă de la o primărie de municipiu îl denigrează pe şeful ei în fiecare zi. Duduia, pe care nu o prea înghite cineva pe la primăria de care vorbim, nu se sfieşte să se plângă zilnic de primar, ba că nu face una, ba că nu face alta. Gurile rele spun că duduia noastră nu ştie că este şi înregistrată, astfel că şeful ei poate afla foarte simplu cum vorbeşte ea despre el. Zvonerii susţin însă că femeia vorbeşte prostii, totul este în mintea ei şi nu ar avea dreptate.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

49 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A scăpat de la ăia să­raci cu duhul și s-a gândit că i-ar sta bine…

11 ore ago

Bulina albă

Adrian Ahrițculesei, alpinist din Petroșani Pentru că a reușit să atingă cel mai înalt vârf…

11 ore ago

Bulina neagră

Adrian B., din localitatea Uricani Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unui…

11 ore ago

S-a sinucis după o doză din drogul „Zombie”

Un tânăr din municipiul Lupeni s-a înecat în Râul Jiul de Vest, după ce ar…

11 ore ago