Categories: Gura lumii

Gura lumii 02.12.2011

Vorbeşte gura lumii că vreo câţiva şmecheri dintr-un municipiu cu celebru castel medieval, toţi certaţi cu legea, au găsit un nou mod de a face rost de bani grămadă, fără efort, dar, bineînţeles, ilegal. Cică afacerea lor se desfăşoară într-un cartier cunoscut ca rău famat, într-un bloc unde aceştia au închiriat un apartament. Vecinii spun că zilnic, câteva tinerele trec pragul apartamentului cu pricina, şi că lor li se pare că între cei patru pereţi, se întâmplă lucruri nu tocmai ortodoxe. Un vecin, care zicea că ar fi reuşit să tragă de limbă pe o domnişorică dintre cele care intră zilnic în apartamentul amintit, spunea celor care stăteau să-l asculte, că acolo se oferă plăceri virtuale unor bărbaţi dispuşi să plătească bani pentru aşa ceva, bani care  ajung în buzunarele şmecherilor care au organizat afacerea şi ale fetelor care se dezbracă în faţa camerei video.

Se ştie că în urmă cu aproximativ o săptămână, un personaj politic din municipiul cu cetate şi-a descoperit dimineaţa maşina pe butuci, cu anvelopele tăiate. Omul a făcut plângerea necesară la poliţie şi acum, cică aşteaptă ca ticăloşii care şi-au bătut joc de maşina sa să fie prinşi. Bineînţeles, omul a declarat că în spatele celor care i-au căsăpit autoturismul s-a afla adversarii săi politici, ca răzbunare pentru că, vezi doamne, el le încurcă şmenurile prin poziţia sa din consiliul local. Iată însă, că persoanele pe care el încearcă să dea vina, au ieşit la contraatac şi au început să spună prin oraş că, de fapt, toată această poveste este cusută cu aţă albă. Zic acestea că omul, fiind intrat bine în colimatorul cetăţenilor din oraş, mai ales după ce a prins o funcţie importantă în administraţia municipiului, s-a gândit că ar fi bine să facă pe victima, ca să mai scape din gura lumii. Şi, spun adversarii săi din ale politichiei, omul ar fi aranjat să-i fie tăiate cauciucurile maşinii, ca să pice de victimă şi să mai schimbe percepţia oamenilor asupra sa. Că doar, oricum n-avea nimic de pierdut, ba doar de câştigat, că maşina era asigurată.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Metoda tipic securista aplicata de Sandu Borbeanu ,care a invatat de la turnatorul la securitate Mircea Molot, tot aresnalul de provacari securiste, nu degeaba au impreuna oi la stana Harau ,pozand in victimi crede ca va creste in ochii electoratului

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

18 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

18 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

18 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

18 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

18 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

18 ore ago