Actualitate

Grupare de tâlhari din Vulcan, anihilată de oamenii legii

Natalia Bumbac

O grupare de infractori din Vulcan care acţiona în mai multe judeţe din vestul ţării a fost anihilată de poliţiştii arădeni. Indivizii erau specializaţi în tâlhării şi furturi din societăţi comerciale, fapte pe care le-au comis pe raza a trei judeţe, Hunedoara, Arad şi Caraş-Severin.
Vineri, 10 august, oamenii legii au organizat mai multe percheziţii în Vulcan. În urma percheziţiilor, şase tineri au fost identificaţi şi duşi la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad. „La data de 10 august, peste 40 de poliţişti arădeni şi hunedoreni, împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au desfăşurat, pe raza localităţii Vulcan, şase percheziţii domiciliare la persoane bănuite de tâlhărie calificată şi furt calificat. În urma percheziţiilor au fost ridicate bunuri provenite din comiterea activităţii infracţionale, un autoturism, telefoane mobile şi sume de bani“, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. Anchetatorii mai susţin că în perioada 29 iulie – 9 august, cei şase, cinci tineri şi o tânără, ar fi comis pe raza judeţelor Arad, Hunedoara şi Caraş Severin, două tâlhării calificate şi trei furturi calificate, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 26.000 de lei.
În urma audierilor, cei şase indivizi au fost duşi cu propunere de arestare preventivă în instanţă. Potrivit reprezentantului Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în cursul zilei de sâmbătă, 11 august, Judecătoria Arad a dispus arestarea preventivă a celor şase hunedoreni acuzaţi de tâlhărie calificată şi furt calificat. Hotărârea instanţei nu este definitivă, împotriva acesteia putând fi depusă contestaţie.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

A cucerit Everestul!

Alpinistul Adrian Ahriţculesei, din Petroşani, a cucerit vârful Everest (8.848 m), potrivit unui anunţ făcut…

18 ore ago

Cum să alegi ochelarii de soare vara aceasta

Fie că vorbim de ochelari de soare pentru bărbați sau femei, aceștia sunt mai mult…

18 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj din zonă a încercat să cum­pere niște voturi de…

2 zile ago

ADR Vest: Urgența din Deva, exemplu de bune practici la nivelul Regiunii Vest

Șeful județului a vizitat, ieri, noua Uni­tate de Primiri Urgențe a Spitalului Jude­țean de Urgență…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că echipa pe care o conduce a reușit o…

2 zile ago

Bulina neagră

Silviu R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată, după ce a…

2 zile ago