Categories: Actualitate

Greșeală imensă a unei femei din Petrila

Aceasta și-a trecut pe un bilețel codul PIN al cardului bancar și l-a lăsat în portofel. Un hoț a reușit să-i fure geanta, a dat peste card și i-a luat din cont peste 3.000 de lei. Individul a fost cercetat pentru furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, în formă conti­nuată, dar și acces ilegal la un sistem informatic, în formă continuată.

Este recidivist
Femeia a fost tâlhărită în scara blocului unde locuiește. Bărbatul a urmărit-o și, printr-o metodă inge­nioa­să, a reușit să pună mâna pe gean­ta femeii. El s-a făcut că distri­buie pliante publicitare, iar femeia, nea­tentă a fost prădată ușor. „Ulte­rior, profitând de faptul că victima a păstrat alături de cardul bancar şi codul PIN scris pe o bucată de hârtie, a utilizat fără drept cardul bancar de patru ori la ATM-uri şi a retras din con­tul persoanei vătămate suma totală de 3.200 de lei”, se arată în anchetă. Bărbatul a fost prins de polițiști, mai ales că toate retragerile pe care le-a făcut au fost înregistrate de came­re­le de supraveghere ale ATM-urilor, și învinuit de cele trei infracțiuni men­țio­nate anterior. Pentru a nu ajunge în pușcărie, inculpatul a încheiat un acord cu victima în timpul judecării dosarului la Tribunalul Hunedoara. Astfel, în urma unui acord notarial, a scăpat de acuzația de furt dar nu și de celelalte două infracțiuni. Tribunalul Hunedoara l-a condamnat la două pedepse de 1 an și 4 luni de închi­soare. Pentru că, individul, miner la E.M. Livezeni, este recidivist, după con­topirea pedepselor, va sta după gratii 1 an și 9 luni dacă soluția instan­ței va rămâne definitivă. (M.Gânju).

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Victooooorie!

Corvinul aduce Cupa României acasă, la Hunedoara. Gladiatorii lui Florin Maxim au fost fantastici. Peste…

13 ore ago

Dr. Gheorghe Firczak – „Avram Iancu. Caracterul european al revoluției române din 1848 – 1849” – o carte despre sinea noastră națională

Citeam odată, într-o prefață a unei cărți despre împăratul Napoleon Bonaparte (1804 - 1815), scrisă…

14 ore ago

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

21 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

21 de ore ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

21 de ore ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

21 de ore ago