Categories: Sport

Gimnaştii, primii sosiţi în cantonamentul de la Izvorani

Nicolae Gavrea

Momentul mult aşteptat pentru reluarea antrenamentelor la gimnastică artistică a fost marcat de sosirea în cantonamentul de la Izvorani a lui Marian Drăgulescu (foto în stânga), primul gimnast român care revine în sala de antrenamente după aceste două luni de restricţii şi măsuri de prevenire a pandemiei cu COVID-19.
Alături de Marian au intrat în cantonamentul de la Izvorani antrenorul Ştefan Gal, asistenta medicală Jenica Mihu şi maseurul Răzvan Spirescu. În cursul zilei de ieri au sosit la Izvorani şi componentele loturilor olimpice şi naţionale feminine.
Gimnasta Olivia Cîmpian (19 ani), trecută pe lista fetelor care ar trebui să se antreneze la Izvorani, a cerut o păsuire de două săptămâni, deoarece ea vrea să dea examenele la facultatea de medicină. Lipseşte din actuala echipă acceptată în cantonamentul de la Izvorani şi deveanca Denisa Golgotă, care nu a mai găsit motivaţia pentru a se întoarce în sală. Decizia gimnastei de a renunţa la sportul de performanţă poate fi definitivă, deşi antrenorii din colectivul tehnic mai aşteaptă un semnal pozitiv din partea ei.
Avem confirmarea că nu vor mai fi alături de echipa naţională alte două sportive de la centrul devean: Ioana Crişan şi Carmen Ghiciuc, gimnaste care au concurat pentru România la ultimele competiţii, dar nu au reuşit să performeze, deşi cele două sportive aveau potenţial şi ar fi făcut posibil un rezultat bun pentru echipă la Campionatele Europene, singura competiţie care deşi amânată de forul continental în luna mai, ar putea fi reprogramată până la finalul acestui an.
Colectivul tehnic cu care gimnastele se vor pregăti la Izvorani este alcătuit din antrenorii Liliana Cosma, Florin Cotuţiu şi Nicolae Forminte.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Tatăl care și-a ucis fiul – condamnat la aproape 7 ani de închisoare

Tânărul înjunghiat de tată era consumator de droguri și alcool, dar la momentul crimei nu…

22 de secunde ago

Protest la prefectură!

Câteva zeci de membri ai Sin­di­ca­tului Liber "Vulturul" de la Peni­ten­ciarul Deva au protestat ieri…

37 de secunde ago

Au salvat o lebădă ajunsă în zona autostrăzii

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Hunedoara au fost se­si­zați telefonic de către un șofer care…

56 de secunde ago

Administrația publică din Orăștie pregătește încă un proiect de investiţii

Magdalena Șerban Primăria Municipiului Orăștie lu­crea­ză la elaborarea proiectului care are ca scop revitalizarea arealului…

6 minute ago

Ce servicii va oferi Centrul Comunitar Integrat din Simeria

Primăria Simeria va implementa un proiect de 1 milion de lei. Este vorba de Centrului…

6 minute ago