Categories: Sport

GIMNASTICĂ. I-a luat săritura!

Fostul gimnast Marian Drăgulescu (foto) a afirmat, prezent fiind la ac­țiunile organizate de către Federația Română de Gimnastică, că este în­crezător că sportul în care s-a re­marcat poate reveni la performan­ţele din trecut, pentru acest lucru fiind nevoie de timp.

Ne trebuie strategie
„După 34 de ani de sport de perfor­manţă, acum am trecut în antrenorat, antrenez copii la clubul Steaua şi sper să aducem performanţe cu aceştia. Mă simt foarte mândru pentru ‘săritura Drăgulescu’, că am putut să las ceva în gimnastică. Acum iată că şi un sportiv de-al nostru, român (n.r.-Gabriel Burtănete), a început să execute ‘sări­tura Drăgulescu’ şi a început să aibă rezultate la Campionatul European, o finală şi un loc 5. Sper să îi aducă rezultate din ce în ce mai bune. Cu siguranţă că gimnastica românească poate reveni în top. Fiecare naţiune a avut momente de glorie, apoi genera­ţiile s-au schimbat şi au trecut ceva ani până au reuşit să creeze un nou nucleu, astfel încât să revină în marea per­for­manţă. În momentul actual cred avem nevoie de mulţi copii care să vină la gimnastică, de multe modele de ur­mat. Cu un plan şi cu o strategie pe termen mediu şi lung foarte bună, pu­tem reuşi”, a declarat Marian Drăgulescu.
Reamintim că gimnastul Gabriel Burtănete este sportivul care s-a im­pus în concursul individual compus la întrecerile Campionatului Național indi­vidual open și la RomgymTrophy ediția 2022, ambele competiții desfășurate la București săptămâna trecută.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la noi, cu ceva funcție pe la o instituție…

17 ore ago

Ne-am speriat degeaba! Ministrul Energiei spune că „taxa pe soare” este un fake news

Adriana Năstase Ministrul Energiei, Virgil Popescu (foto), a negat luni că statul va introduce o…

17 ore ago

Bulina albă

Natalia Intotero, parlamentar PSD de Hunedoara Pentru că a reușit să-l aducă pe europarlamentarul Guido…

17 ore ago

Bulina neagră

Emil F., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost condamnat pentru lovire și alte violențe,…

17 ore ago

A plecat de acasă și l-a lăsat cu doi copii

O hunedoreancă de 24 de ani a fost dată dispărută de concubinul ei, la trei…

17 ore ago

Bărbat lovit cu barosul și călcat cu mașina

O petrecere a fost la un pas de a sfârși cu o tragedie după ce…

17 ore ago