Sport

GIMNASTICĂ. Cupa României, la Cluj Napoca

La competiţia organizată în 10 de­cembrie au fost invitaţi cei mai buni sportivi seniori şi juniori de la gimnastică artistică şi gimnastică aerobică. Au fost stabilite și echipele care vor evolua în aceste întreceri, printre participanți fiind și sportive legitimate la LPS Cetate Deva.
Deveanca Amalia Ghigoarță, cam­pioa­na națională și medaliată la Cam­pio­natele europene la gimnastică artistică va evolua în Echipa nr.5, alături de gimnastul Roland Modoianu și de Trio-ul alcătuit din Leonard Manta, Daniel Ţavoc, Miruna Iordache, care vor evolua la secțiunea gim­nastică aero­bică. În Echipa nr.1 la secțiunea aero­bică va evolua și Raluca Bocșer (LPS Cetate Deva) în Grupul de juniori la aerobică, alături de Mădălin Boldea, Vlăduţ Popa, Larisa Suiu, Raisa Alexe, în Echipa nr.4 va evolua Daria Mihaiu (LPS Cetate Deva) la secțiunea Aerobic Dance. Și, tot Daria Mihai va fi prezentă și în Echipa nr.6 la secțiunea perechi aerobic alături de Darius Brânda. Fie­care sportiv de la gimnastică artistică va concura la 2 dintre cele 3 aparate stabilite de FRG (sărituri, bârnă şi sol – în întrecerea feminină, respectiv sol, inele şi sărituri- în competiţia mascu­lină), iar repre­zen­tanţii gimnasticii aerobice în cele 4 probe: Perechi (juniori şi seniori), Trio (juniori şi seniori), Grup (juniori), Ae­robic Dance (seniori).

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Când pisica nu-i a­casă, șoarecii joacă pe masă! Situația este întâlnită într-o localitate din su­dul…

19 ore ago

Bulina albă

Mathias Popescu (14 ani), sportiv din comuna Baru Mare, legitimat la un club din Petroșani…

19 ore ago

Bulina neagră

Adrian P., recidivist minor din Petrila Pentru că a fost condamnat la 4 ani de…

19 ore ago

Sute de apeluri la dispeceratul de iarnă al Consiliului Județean

Zeci de utilaje au intervenit în wee­k­end pentru deszăpezirea drumurilor ju­dețene, în urma căderilor masive…

19 ore ago

Susțin performanța!

Peste 1.000 de elevi și dascăli vor ajunge în acest an în județul nostru, la…

19 ore ago