Sport

Gimnastele junioare de la Deva vin tare din spate

Ultima zi a Campionatului Național individual pentru junioare de la Bacău a fost una în care gimnastele și-au stabilit ierarhiile în finalele pe aparate. Vă prezentăm rezultatele sportivelor antrenate la Deva.

 

Mai multe de aur

Astfel, Amalia Ghigoarță (foto) (LPS Cetate Deva, aur la bârnă şi la paralele) și Sabrina Maneca Voinea (CS Farul- CSM Constanța, aur la sărituri și la sol) și-au împărțit titlurile de campioane la Junioare I, Nivel 1. Dublă de argint pentru Lilia Cosman (LPS Cetate Deva), la paralele şi la sărituri, iar Ioana Danciu (LPS Cetate Deva) a câștigat două medalii de bronz la bârnă și la sol.
La Junioare I, Nivel 2, Erica Gogoaşe (LPS Cetate Deva) a obţinut aurul la paralele şi bronzul la bârnă. Bianca Dinu (LPS Cetate Deva) a obținut bronz la bârnă.
Șapte gimnaste de la șase cluburi au urcat pe podium la Junioare II, Nivel 4. Ariana Cotu (LPS Cetate Deva) a cucerit medalia de aur la paralele.
La individual la Junioare II, Nivel 5, Alessia Voloștiuc (LPS Cetate Deva) s-a impus la paralele şi a fost a doua la sol. A mai urcat pe podium Alexandra Curcă Drăgan (LPS Cetate Deva) – argint la paralele.
Patru finale, patru câștigătoare, patru cluburi la Junioare III, Nivel 6: Selena Kapca (CSM Arad) este campioana României la sărituri, Diana Ilinescu (CSA Steaua) s-a impus la paralele și a fost a 3-a la sol, Adelina Bădic (CSM Onești) a obținut aurul la bârnă și argintul la sol, iar Ștefania Boboc (LPS Cetate Deva) a câștigat medalia de aur la sol şi bronzul la sărituri.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

11 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Când pisica nu-i a­casă, șoarecii joacă pe masă! Situația este întâlnită într-o localitate din su­dul…

18 ore ago

Bulina albă

Mathias Popescu (14 ani), sportiv din comuna Baru Mare, legitimat la un club din Petroșani…

18 ore ago

Bulina neagră

Adrian P., recidivist minor din Petrila Pentru că a fost condamnat la 4 ani de…

18 ore ago

Sute de apeluri la dispeceratul de iarnă al Consiliului Județean

Zeci de utilaje au intervenit în wee­k­end pentru deszăpezirea drumurilor ju­dețene, în urma căderilor masive…

18 ore ago

Susțin performanța!

Peste 1.000 de elevi și dascăli vor ajunge în acest an în județul nostru, la…

18 ore ago