Categories: Sport

Gala „Fight 4 Pride”, spectacol reuşit în ring

Ovidiu Mănăstire

Cel mai interesant eveniment din sporturile de contact organizat în acest an la Deva nu a înşelat aşteptările. Gala „Fight 4 Pride”, organizată de Gladyator Gym Deva în colaborare cu Pera Box, a fost urmărită de o sală arhiplină care a văzut 11 meciuri extrem de spectaculoase. Main eventul serii a fost duelul de box dintre deveanul Eugen Mailat şi cunoscutul luptător basarabean, Tolea Ciumac.

Laurenţiu Bota, victorie cu sacrificii
Cei 2.000 de spectatori prezenţi la Sala Sporturilor din Deva au putut vedea şapte dueluri de kick-box, trei de box şi unul de MMA. Din cei cinci deveni prezenţi în ring, trei au câştigat la puncte iar ceilalţi doi au pierdut, unul prin abandon, cauzat de o accidentare, iar celălalt la puncte. Florin Bode, de la Gladyator Gym Deva, l-a învins după un duel spectaculos pe Daniel Micu, de la Iguana Timişoara. Într-o altă întâlnire electrizantă, Laurenţiu Bota, de la clubul Pera Box, a reuşit victoria în faţa lui Ionuţ Răducanu, de la Peacock Gym Londra. Întâlnirea dintre cei doi a avut două momente de referinţă. Ionuţ Răducanu a intrat în ring pentru un caz umanitar, dorind să ajute o fetiţă grav bolnavă, dar a pierdut în faţa unui adversar care a luptat din repriza a doua cu un deget rupt.

O centură a rămas la Deva, cealaltă a mers la Uricani
În duelurile pentru centurile Fight 4 Pride, cei doi deveni, ambii de la Gladyator Gym Deva, au obţinut o victorie şi o înfrângere. Maria Nedelcu a învins-o la puncte pe Camelia Bîrsan, de la Unifight Reşiţa. În schimb, Dani Brădiştean a fost nevoit să abandoneze din cauza unei accidentări, în meciul cu Alexandru Blaga, din Uricani. Victorii în ring au mai obţinut Nicolae Negumerean (Kudokai Sibiu), în faţa lui Bogdan Bestea (Team Covaci), Edi Orac (Box Oradea), în faţa lui Costin Dinu (Respect Gym Bucureşti), Mircea Dumitrescu (Kudokai Sibiu), în faţa lui Emilian Sângeorzan (PFG Bistriţa), Alionte Fery (Respect Gym Bucureşti), în faţa lui Florin Pop (Box Oradea), Alex Coman (Box Blaj), în faţa lui Florin Jaga (Box Oradea) şi Bili Mustafa în faţa lui Maisar Al-Qaisi.

Tolea Ciumac a învins datorită taliei superioare
Duelul vedetă, dintre Eugen Mailat (Pera Box) şi Tolea Ciumac (Kempo Bucureşti), a fost unul în care diferenţa de talie şi-a spus cuvântul. Deveanul a rezistat bine în ring, în faţa masivului său adversar, dar Ciumac a fost declarat învingător la puncte.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Tari de tot comentariile de mai sus. Un interlop si un sifon infect. La puscarie cu el. Bulangiu

  • La Gala a fost si Berbeceanu. S-a dus sa-si vada prietenul si sifonul lui, pe Perasifon. Cind s-au vazut s-au imbratisat, s-au pupat, iar la despartire Perasifon l-a turnat pe Margan, iar Berbecu i-a mai dat un microfon sa-si inregistreze rivalii. ce urit din partea lor. Ha ha ha

  • VOI ASTIA MARI INTERLOPI A LU MARGAN CARE PREDA LA POLITIE INREGISTRARI SI SCAPA CU AMENDA NU VAM VAZUT LA GALA AVEATI INTERDICTIE SAU NU VA TRIMIS BANI SEFU:)))))))))))))

  • MAI SAGETI CIOCU MIC CA AM VAZUT DECLARATILE VOASTRE PE FB CARE VA PUS SEFU DECEBAL MARGAN CARE DA NEVEURI RATATE DE PENSIONAR:))))))))))))))

Recent Posts

Corvinul Hunedoara a primit licența de participare în competițiile europene

Joi, 23 mai, UEFA a comunicat Federației Române de Fotbal decizia cu privire la solicitarea…

7 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare…

20 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că la o unitate sanitară de pe la noi se în­tâmplă lucruri tare…

o zi ago

O nouă Secţie de Radiologie şi Imagistică Medicală, inaugurată la Spitalul Judeţean Deva

O nouă Secţie de Radiologie şi Imagistică Medicală a fost inaugurată ieri în corpul nou…

o zi ago

Bulina albă

Prof. Mihaela Marița, Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani Pentru organizarea unui simpozion internațional la…

o zi ago

Bulina neagră

Dan Vîlceanu, deputat Pentru că l-a mușcat pe deputatul Florin Roman, cei doi încăierându-se chiar…

o zi ago