Categories: Actualitate

Fura de foame doar produse de lux

Timp de aproape doi ani de zile a reuşit să scape de puşcărie deşi a comis furt după furt. Este vorba de un recidivist din Petro­şani, tri­mis după gratii în cele din urmă. A beneficiat de clemenţă pentru că şi-a recunoscut fap­tele şi chiar spera să scape de puşcărie, însă Curtea de Apel i-a menţinut pedeapsa.
Alin Mariean a comis cel puţin 22 de furturi din societăţi comerciale în perioada ianuarie 2018 – noiembrie 2019. Deşi a fost prins în mai multe rânduri, abia la finele anului trecut a fost arestat preventiv şi trimis în judecată. Individul a primit 2 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată, pe­deapsă menţinută recent de Curtea de Apel. Individul fura alimente şi băuturi din ma­gazine, în special din cele de tip super­market. Dacă era prins motiva că a furat de foame, numai că băuturile şi alimentele erau de cea mai bună calitate.
În rechizitoriul procurorilor se arată că Alin Mariean a intrat într-un magazin şi a furat 1 bucată de salam Săsesc Sibiu, în altul 2 rude din acelaşi salam, dar şi o sticlă de votcă. Băutura l-a dat de gol pen­tru că a scăpat-o în momentul în care voia să o ascundă sub geacă, iar zgomotul făcut de sticlă a alarmat paznicii. Din alt magazin a furat 3 parfumuri de firmă, o apă de toa­leta, dar şi mai multe creme antirid. Şi de această dată a fost prins şi a recunoscut furtul motivând că a comis fapta din cauza lipsurilor financiare. Băuturile fine erau pre­ferate de individ, astfel că dintr-un alt magazin a încercat să plece cu o sticlă de whisky Johny Walker, votcă Stalinskaya ori alte băuturi scumpe. Mulţi dintre cei pre­judiciaţi nu au mai avut pretenţii, mai ales că de multe ori şi-au recuperat bunurile imediat după prinderea individului. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago