Categories: Sport

Fotbal Liga a IV-a. Scor fluviu la Petrila

Etapa a VII-a, desfășurată duminică în Liga a IV-a din campionatul  județului Hunedoara, a înregistrat și un rezultat cu un scor fluviu, la partida dintre AS Inter Petrila și Minerul Uricani. Echipa de fotbal Minerul Uricani a suferit cea mai drastică înfrângere din actuala ediție de campionat, iar Vasile Scurtu, președintele Minerului a explicat acest eșec:

„Am avut lipsă opt titulari. Am avut cinci jucători în carantină. Trei au avut Covid, iar doi s-au izolat pentru că aveau în familii cazuri de Covid. Zaharia, Băeșu și Tulcea au plecat la muncă în străinătate. La Petrila am jucat în teren cu copii de 15 și 16 ani. La un moment dat am avut în teren doi portari. Nu am mai avut jucători și am băgat un portar în atac. Am improvizat. Prima repriză a fost una echilibrată. Am luat un gol din offside. Tușierul a indicat offside, iar centralul a intervenit și a arătat altceva”, a spus Scurtu.

Minerul Uricani este singura echipă care nu are niciun punct în clasament, dar este posibil ca  primele puncte să fie obținute astăzi, joi, în meciul pe care minerii îl vor disputa pe teren propriu în compania celor de la Dacia Orăștie. „Am avut și ceva probleme la stadion și nu am putut face antrenamente. Dar eu sper să facem un meci bun cu Orăștie și să aducem și noi primele puncte”, a concluzionat oficialul din Uricani.

Revenind la jucătorii infectatți cu Covid -19, din cei peste 200 de jucători care activează la echipele din Liga a IV-a și care au fost testați,doar 21 de  jucători au ieșit pozitiv. Cei mai mulți au fost de la echipele Minerul Uricani, Retezatul Hațeg și Gloria Geoagiu. Celelalte echipe au avut câte un jucător. Vestea bună este că jucătorii găsiți pozitiv sunt asimptomatici și se află în izolare la domiciliu. Numărul mic de jucători infectați printre fotbaliști a făcut ca partidele din programul celui de al doilea miniturneu să se desfășoare. Se vor mai juca două etape, astăzi, etapa a opta  și duminică, cea cu numărul nouă, apoi până în primăvara anului viitor va fi pauză.

AJF Hunedoara  a decis ca meciurile restanțe din liga a patra să se joace la anul. Cele mai multe restanțe de disputat le are echipa din Deva, apoi Geoagiu, CSM Vulcan și Minerul Uricani. Etapa cu numărul șase din liga a patra, care ar fi trebuit să aibă loc joia trecută, a fost reprogramată pentru anul viitor.

Astăzi, joi, se vor disputa partidele din etapa cu numărul opt după următorul program:

 

Şoimul Băiţa – Inter Petrila

CSM Deva II – Retezatul Haţeg

Minerul Uricani – Dacia Orăştie

Mihai Viteazul Vulcan – Victoria Călan

Gloria Geoagiu – Aurul Brad

 

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

17 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

17 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

17 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

17 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

18 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

18 ore ago