Sport

Fotbal, Liga a IV-a. Inter Petrila, pe primul loc

Nicolae Gavrea

Echipa de fotbal Inter Petrila s-a instalat pe primul loc al campionatului încă din prima etapă după victoria cu scorul de 4-1 în faţa celor de la CSM Jiul Petroşani.

În ciuda scorului, Jiul Petroşani a avut o evoluţie bună în această partidă, dând o replică tăioasă celor de la Inter Petrila, iar meciul a fost mai greu decât o arată scorul.
Dănuţ Balog, delegatul echipei din Petrila, a declarat la finalul partidei: “Meciul cu Jiul nu a fost deloc unul uşor. Îi văd pe cei de la Jiul făcând o figură frumoasă în campionat şi vreau să-l felicit pe Damian Militaru pentru implicare. În ceea ce ne priveşte pe noi, echipa Inter Petrila nu este încă într-o formulă completă şi cred că până la finele lunii trebuie să ne mai vină nişte jucători, Duma şi Bocu. Obiectivul nostru este clar, promovarea în Liga a treia. Actualul sezon de campionat se anunţă a fi unul disputat şi din cauza faptului că sunt doar 12 echipe”, a spus Dănuţ Bolog.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

27 de minute ago