Fotbal, Liga a IV-a: CS Hunedoara a făcut instrucţie cu Jiul Petroşani

Nicolae Gavrea

Etapa a 19-a reprogramată din Liga a IV-a judeţul Hunedoara ne-a oferit duelul la distanţă dintre CS Hunedoara şi Inter Petrila, diferenţa de puncte fiind minimă acum între cele două formaţii, ambele pretendente la promovare.
După eşecul din etapa trecută, când hunedorenii au pierdut pe mâna lor la Lupeni, într-un joc în care nu au arătat ca o echipă gata de promovare, iar Inter-ul a câştigat acasă cu Jiul Petroşani, în această etapă CS Hunedoara a primit replica echipei Jiul Petroşani. Un derbi care umplea în urmă cu câţiva ani tribunele stadioanelor, acum doar o întâlnire dominată de către gazde, cu un scor final care ne scuteşte de prea multe comentarii.
CS Hunedoara a dominat tot jocul şi a înscris încă din minutul 1 prin Robert Popa, cel care a reluat cu capul în plasa porţii din centrarea lui Herţi. De altfel, Robert Popa va fi golgheterul partidei, el înscriind alte trei goluri pentru hunedoreni în minutele 6,15,19. Scorul a fost completat de Marcu (min.12 şi 35), Herţi (min.16) şi Apachţei (min. 63), iar pentru oaspeţi a înscris Grigoriu (min.49).
De remarcat faptul că Herţi a fost cel care l-a servit de două ori pe Popa, la golurile înscrise de acesta şi că hunedorenii au oprit motoarele în repriza secundă şi le-au permis celor din Valea Jiului să mai construiască câte o ocazie, doar aşa, pentru imaginea jocului. În concluzie, joc cuminte, cu goluri multe şi cu promisiuni ale gazdelor că nu vor rata şansa de a participa la barajul de promovare. Primul hop, va fi însă mâine, când la Hunedoara ar trebui să se prezinte Minerul Uricani, altă „nucă tare“ din acest campionat.

Rezultate – Etapa 19 reprogramată:
ACS Şoimul Băiţa – CSM Dacia Orăştie 2010 1-1
CS Hunedoara -CSM Jiul Petroşani 8-1
CNS Cetate Deva – CSM Mihai Viteazul Vulcan 1-6
AS Universitatea Petroşani – CS Inter Petrila 0-4
AS GLORIA PROINSTAL- AS Victoria Călan, partidă întreruptă
CSA Aurul Brad AS Aurul Certej 1-0
CSO Retezatul Haţeg -ACS Hercules Lupeni 0-2
ACS Minerul Uricani a stat

Etapa următoare: nr. 25, din 5 mai, ora 11.30
CSM Vulcan- Inter Petrila
CSM Jiul Petroşani- Victoria Călan
Dacia Orăştie- Aurul Certej
Şoimul Băiţa- Hercules Lupeni
CS Hunedoara- Minerul Uricani
CNS Cetate Deva 2- Retezatul Haţeg
Univ Petroşani- Aurul Brad
AS Gloria Proinstal stă

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.