Categories: Sport

Fotbal Liga a IV-a. Coronavisul pune bețe în roate fotbalului județean

Pornită cu greu , după lungi negocieri  între conducererea AJ Fotbal și reprezentanții celor zece cluburi sportive care au echipe înscrise în campionatul Ligii a IV-a, competiția  s-a derulat până acum conform programului (ieri a fost ultima etapă din acest sezon), dar au apărut și primele cazuri de infectare cu noul virus, iar din acest motiv  o partidă programată în etapa a VIII-a  a fost anulată. Iată rezultatele înregistrate în etapa aVIII-a:

Juniorii de la CSM Deva 2 au pierdut la limită jocul cu Retezatul Haţeg, scor final 0 – 1, singurul gol fiind marcat Darius Ștefoni în min. 23.

La Vulcan echipa din localitate CSM Mihai Viteazul  a dispus de  echipa Victoria Călan cu  5 – 1 (4-1), gazdele marcând  patru goluri în prima repriză prin Beli (min.20), Harangozo (min.25 și 39) și Moldovan (min.37), oaspeții au redus din diferență prin Mailant (min.41), iar golul final a fost marcat de același Remus Moldovan (min. 75)

Gloria Geoagiu  nu a reușit să se impună pe terenul propriu în fața liderului Aurul Brad, oaspeții înregistrând o nouă victorie  cu 1-2 prin golurile înscrise de Deak (min. 14) și Leucean (min.82), pentru gazde singurul gol fiind marcat de Vlad Costea (min. 24).

Minerul Uricani a pierdut din nou acasă, de această dată în fața celor de la Dacia Orăştie, scor final  1 – 3 (1-3), golurile fiind înscrise în prima repriză de Suvac (min.12) pentru gazde, iar pentru cei din Orăștie au înscris Diaconu (min.19), Coca (min.32) și Afrapt (min. 36).

Nu s-a disputat partida dintre  Şoimul Băiţa și Inter Petrila, spre nemulțumirea președintelui Interului,Eugen Duma, care a declarat că echipa sa a fost întoarsă din drumul său spre meci.

Duminică a fost programată ultima etapă din acest sezon. Victoria Călan a remizat 1-1 acasă cu Minerul Uricani, golurile fiind marcate de Ioja (min.78 ) respectiv Șuvac (min.8). Inter Petrila a câștigat cu 2-1 jocul disputat în compania celor de la CSM Deva 2, scor final 2-1, golurile fiind înscrise de  Duma (min. 29 și 62), respectiv Târș (min.39), iar Retezatul Hațeg  a învins Gloria Geoagiu cu 1-0, singurul gol fiind înscris de Buzducea (min. 29).

Nu s-au disputat duminică  partidele Dacia Orăştie – Şoimul Băiţa și Aurul Brad-  CSM Vulcan, care vor fi reprogramate în primăvara anului viitor.

Primul loc în clasament este ocupat de  formația Retezatul Hațeg cu 19 puncte din 8 partide disputate, urmată de Aurul Brad cu 17 puncte din șapte jocuri și Inter Petrila cu 13 puncte din șapte jocuri disputate.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

13 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

13 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

13 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

13 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

13 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

13 ore ago