FOTBAL Liga a III-a. Partide importante pentru echipele hunedorene

Campionatul Ligii a treia de fotbal continuă la acest sfârșit de săptămână cu partidele din etapa a 15-a și jocuri importante și pentru echipele hunedorene.

Astfel, în seria a VII-a, devenii care ocupă acum locul cinci, cu 19 puncte și golaveraj 19-17, vor evolua astăzi pe terenul de la Simeria în compania formației Gaz Metan Mediaș,ocupanta locului trei, cu 24 de puncte și golaveraj pozitiv 27-19. Deși echipa din Mediaș nu poate promova, ea poate încheia campionatul pe o poziție superioară și, deci, are interes să tragă la un rezultat bun astăzi. CSM Deva are întreg lotul de jucători, mulți dintre ei reveniți la antrenament de două zile după carantina în care s-au aflat după pozitivarea cu Covid. A revenit la pregătire și se va afla alături de echipă și antrenorul principal Ștefan Nanu.

În aceeași serie, Jiul Petroșani (locul opt cu 15 puncte și golaveraj 15-24) joacă în deplasare la Viitorul Dăești ocupanta locului șase, cu 18 puncte. Un rezultat bun ar fi excelent pentru echipa din Valea Jiului care poate privi mai liniștită finalul de sezon.

Singura echipă din județul nostru, CS Hunedoara va evolua cu multe emoții, pe Arena Michael Klein, unde vine liderul seriei a IX-a, Unirea Dej (34 puncte, golaveraj 32-15). Partida se va disputa sâmbătă de la ora 17.00 iar echipa pregătită de Raul Spătaru și Daniel Dăscălescu, aflată pe locul șapte cu 16 puncte și golaveraj 14-16, are nevoie de o victorie ca să se îndepărteze de zona periculoasă a clasamentului.Oaspeții de la Dej au și ei nevoie de un rezultat bun, un egal sau chiar o victorie pentru a-și consolida poziția, față de a doua clasată, CSO Cugir, aflată la doar două puncte distanță (32 puncte, golaveraj 33-14) și care îți menține obiectivul inițial, promovarea.

Menționăm că este de urmărit cu atenție și jocul de la Galda, unde Sănătatea Cluj Napoca poate obține o victorie care poate fi periculoasă pentru clasament și pentru etapele viitoare în care se va stabili  clasamentul final în serie.

 

Iată programul acestei etape:

Seria a VII-a

Vineri 9 aprilie ora 17.00

ACS Selimbăr – AFC Hermannstadt 2

CSM Deva- CS Gaz Metan Mediaș 2

 

Sâmbătă 10 aprilie ora 17.00

CS Gilortul TG. Cărbunești- ACS Flacăra Horezu

CS Viitorul Dăești- CSM Jiul Petroșani

ACS Minerul Costești- CS Măgura Cisnădie

 

Seria a IX-a

Vineri 9 aprilie ora 17.00

ACS Sticla Arieșul Turda- CSO Cugir

CSM Avântul Reghin- AFC Unirea Albă Iulia

 

Sâmbătă 10 aprilie ora 17.00

CS Hunedoara- Unirea Dej

ACS Industria Galda- CS Sănătatea Cluj napoca

CS Ocna Mureș- CS Unirea Ungheni

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.