Categories: Sport

FOTBAL Liga a III-a. O nouă victorie pentru CS Hunedoara în amicale

În pregătirile pentru viitor sezon com­pe­tițional, echipa CS Hunedoara a întâlnit, sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci amical, formația Retezatul Hațeg, vice­cam­pioana județeană. A fost o decizie de ultim moment, deoarece hunedorenii aveau programată întâlnirea cu Aurul Brad, dar brădenii au renunțat la acest joc. CS Hunedora a câștigat partida și s-a impus cu 4 – 0 prin golurile reușite de Her­ghelegiu, Prejban, Mota și Buș.

Mulțumit de sportivi
După joc, antrenorul principal al echipei hunedorene, Florin Maxim a declarat: „La nivelul de pregătire la care suntem acum, sunt mulțumit, jucătorii au răspuns bine la ceea ce le-am cerut, îi felicit. Mai avem însă de lucru pentru a forma o echipă com­pe­titivă în campionat. Referitor la cele două amicale din această săptămână, băieții au jucat foarte bine la Pandurii, mai ales ținând cont de căldura pe care s-a disputat partida șide oboseala drumului. Cu Retezatul Hațeg am rulat întreg lotul, pentru că am vrut să văd la lucru toți jucătorii, inclusiv ju­niorii de la club, în condiții de meci. Ur­mează pentru noi partida din Cupa Ro­mâ­niei cu CSM Deva, programată miercuri, la Hunedoara”, a spus Florin Maxim.
CS Hunedoara a evoluat cu Moldovan, Co­bliș, Lefter (au fost folosiți pe rând toți cei trei portari) iar în prima repriză au fost pe teren Iacob, Prejban, Rodrigues, Ignat – Pau, Mota, Bradu,R. Cristian – Herghelegiu, Bortaș.
În partea secundă, antrenorul Florin maxim i-a folosit pe Vlad, Garutti, Ignat (70 Botoșnean), Trășcan – Buș, Dumitru, Mo­goș, Lupușor – Arnăutu, Fara.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ies la lumină toate afacerile necurate pe care un edil, uitat pe funcție, s-a dat…

9 ore ago

Bulina albă

Artur Găman, directorul general al INSEMEX Petroșani Pentru că a decis reluarea organizării unei competiții…

9 ore ago

Bulina neagră

Alin C., din Petroșani Pentru că este judecat pentru distrugere și instigare, după ce a…

9 ore ago

Ce se mai poate face pentru salvarea Termocentralei Paroşeni

Adriana Năstase Ieri, în Valea Jiului, au venit membrii Comisiei Economice din Senat care, îm­preună…

9 ore ago

Judecat pentru tentativa de omor de la barăcile sociale din Orăştie

Victima agresiunii se afla pe o canapea și a fost luată prin surprin­dere în momentul…

9 ore ago

S-au luat la bătaie pe bulevard

O elevă din Hunedoara a fost bătută, pe bulevardul Rusca din mu­ni­­cipiu. Poliția a fost…

9 ore ago