Categories: Sport

FOTBAL Liga a III-a. Hunedorenii au buget mic, dar rezultate mari

Parcursul pe care l-a avut formația de fotbal CS Hunedoara, care este lider la zi în seria a IX-a din Liga a treia, îl mulțumește pe Dan Bobouțanu (foto), primarul munici­piului Hunedoara, cel care susține o reve­nire a formației din orașul de pe Cerna cât mai repede în liga secundă a fotbalului românesc.

Jucători liberi de contract
Recent, edilul șef a declarat că este foarte mulțumit de parcursul echipei, chiar dacă gruparea nu beneficiază de un buget foarte mare. „Bugetul nostru nu e foarte mare. Sunt echipe de Liga a treia care au un buget mai mare decât îl avem noi. Cu bani mai puțini, e adevărat nu foarte puțini, dar mai puțini decât au alții, putem să facem treabă mai bună. Bugetul este împărțit în două, cel pentru echipa mare, cea de seniori și cel pentru echipa de juniori. Avem 500.000 de euro, un buget important pontru noi Trebuie apreciat efortul celor din echipa mana­ge­ri­a­lă. Cred că dacă nu erau hunedoreni nu se im­plicau la fel de mult. Toți jucătorii care au venit au fost jucători liberi de contract și asta a contat”, a declarat primaul muni­ci­piului Hunedoara.
CS Hunedoara este liderul autoritar în seria a IX-a, cu 14 victorii și o remiză, fiind urmat în clasament de Metalurgistul Cugir, cu 36, și Unirea Ungheni, cu 29 de puncte.
În această toamnă, autoritățile locale s-au implicat foarte mult în readucerea brand-u­lui Corvinul, acasă, odată cu aniversarea cen­tenarului fotbalului hunedorean, dar și în or­ganizarea partidei din Cupa României, în care formația hunedoreană a primit replica celor de la FCSB.

Mesagerul Hunedorean