Categories: Sport

FOTBAL Liga a III-a. Devenii au câștigat amicalul cu cei de la Universitatea Alba Iulia

Echipa deveană a revenit din canto­namen­tul desfășurat la Băile Herculane, unde ju­cătorii au avut parte doar de antrena­men­te fizice, cu alergări și sală de forță.
Con­ducerea clubului a stabilit imediat după reîntoarcerea din cantonament un prim joc amical cu Universitatea Alba Iulia, partidă care s-a desfășurat pe terenul sintetic de la Stadionul „Cetate”.
A înscris cu poarta goală
Formația Universitatea Alba Iulia este li­derul la zi din Liga a IV-a din județul Alba, care s-a întărit în ultima perioadă.
Prima parte a meciului a fost echilibrată, cu ocazii la ambele porți și cu câteva inter­venții ale portarului Suciu, salvatoare la șuturile periculoase ale lui Țoiu, Stelea și Săulescu. Menționăm și ocaziile ratate de Dumbrăvean și Plută, care au trimis balonul peste poartă cu lovituri de cap la două cornere. La pauză scorul a fost egal, 0-0.
În partea secundă, Kayondo a fost cel care a adus victoria gazdelor, prin două goluri în­scrise și cu concursul colegilor. În minutul 66 a fost 1-0 după acțiunea inițiată de Cuibari, acesta a centrat în careu și din 10 metri, Kayondo a înscris cu poarta goală.
Oaspeții au avut o ocazie bună de a egala, dar mingea expediată de Oară a lovit bara, Oara a trimis balonul în bară, Kayondo a mai introdus o dată mingea în plasă, dar golul a fost anulat corect pentru ofsaid. Scorul final a fost l-a stabilit în minutul 86 de același Kayondo, servit excelent de Branea.
CSM Deva a evoluat în formula: Bădescu (46 Jianu) – Vasilescu (86 Tod), Plută, Dumbrăvean, Doboș – Săulescu (46 Sulea, 55 Boldor, 82 Branea), Stelea, Țoiu, Bloj – Kayondo, Cuibari.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A scăpat de la ăia să­raci cu duhul și s-a gândit că i-ar sta bine…

7 ore ago

Bulina albă

Adrian Ahrițculesei, alpinist din Petroșani Pentru că a reușit să atingă cel mai înalt vârf…

7 ore ago

Bulina neagră

Adrian B., din localitatea Uricani Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unui…

7 ore ago

S-a sinucis după o doză din drogul „Zombie”

Un tânăr din municipiul Lupeni s-a înecat în Râul Jiul de Vest, după ce ar…

7 ore ago

Hoți fără frică de cele sfinte

Doi recidiviști din municipiul Hunedoara au fost acuzați că au jefuit o bătrânică într-o biserică…

7 ore ago