Sport

Cetate Deva, meci egal în deplasare, cu Unirea Alba Iulia

Nicolae Gavrea

Echipa de Liga a treia, CNS Cetate, îşi continuă pregătirile pentru noul sezon şi conform programului, sâmbătă a disputat un meci amical, la Oarda de Jos, cu Unirea Alba Iulia. După egalul 2 – 2 cu ASU Poli Timişoara (echipă din Liga 2) şi victoria cu 3 – 1 în faţa Aurului Brad (Liga 4), primul amical în compania unei colege din eşalonul trei s-a încheiat nedecis, egal, 1 – 1.

Prima repriză nu a strălucit în ocazii şi s-a încheiat fără gol, dar la reluare, echipa din Alba Iulia a deschis scorul: Păcurar a executat un corner şi Selagea (cel care a înscris împotriva Devei şi în amicalul disputat în iarnă) a marcat cu capul pentru 1 – 0. Egalarea a venit pe final de meci, adusă de Lupu, care a înscris tot cu o lovitură de cap din centrarea lui Kelemen de pe partea dreaptă.
Echipa pregătită de Ioan Petcu a început jocul cu Unirea Alba Iulia, într-o formulă puţin modificată faţă de partida disputată acasă cu Aurul Brad: Roman şi Roşie au luat locul lui Marin şi Szekely. Şoit a revenit pe postul lui de fundaş central alături de Radak, Lupu a urcat vârf de atac, iar Voineag a rămas în banda stângă, dar ca mijlocaş. Cei trei portari din lotul devean au jucat fiecare câte 30 de minute, Raţ şi Apostol intrând pe parcurs. Au mai evoluat în partea secundă Săndescu, Braga, Strejeu, Vali Bogdan, Marin şi Teodorescu.
“Ne-am despărţit după acest joc de doi dintre juniorii aflaţi în probe, mijlocaşul Laurenţiu Roman, de la Craiova şi fundaşul Andrea Săndescu, de la Reşiţa. A revenit la Deva şi Romică David, care se antrenează cu noi. Mai aşteptăm săptămâna viitoare doi atacanţi cu care suntem în negocieri şi încă doi juniori. Din 3 august urcăm la Geoagiu în cantonament, în 4 august jucăm la Avrig şi sperăm ca până în 8, la meciul cu Cugirul, să avem 90 la sută din lot definitivat”, a spus, după joc, Dan Simina, preşedintele clubului CNS Cetate Deva.
CNS Cetate : Anton – Kelemen, Şoit, Radak, Roşie – Roman, Boldea, Copil, Voineag – R. Cristian, Lupu. Au mai jucat: Apostol, Raţ – Săndescu, Braga, Strejeu, V. Bogdan, Marin.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

14 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

14 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

14 ore ago