Categories: Sport

Fotbal, Liga a III-a. CS Hunedoara a câştigat la Industria Galda de Jos

Nicolae Gavrea

Aflată în zona retrogradabilă a clasamentului din seria a IV-a, echipa de fotbal CS Hunedoara a avut o partidă dificilă la Galda de Jos, cu formaţia locală supermobilizată, dar la final am consemnat o victorie meritată a hunedorenilor, care au câştigat jocul cu 2-0 (0-0).

Gazdele, nemulţumite de acest rezultat, intră iar în hora retrogradării, pierzând acasă cu CS Hunedoara, într-o dispută a vecinelor de clasament, un meci incendiar ce a avut ca miză evitarea retrogradării de către ambele formaţii.
Echipa din Galda de Jos s-a prezentat la joc după patru rezultate pozitive, iar CS Hunedoara după o victorie dificilă şi grea obţinută etapa trecută acasă, cu ACS Dumbrăviţa, însă gazdele au pierdut această partidă a supravieţuirii, complicându-şi enorm situaţia în acest final stagional.
CS Hunedoara a evoluat bine, a ţinut piept acţiunilor echipei gazdă, iar la pauză a intrat la vestiare cu un egal, 0-0, liniştitor. Posibil ca la vestiare antrenorul Raul Spătaru să fi transmis alte sarcini de joc elevior săi, deoarece în repriza a doua CS HUnedoara a evoluat mai bine şi a controlat ostilităţile din teren.
Primul gol s-a înscris în min. 57 în urma unei acţiuni purtate de Creciunesc, care l-a văzut excelent pe Bularda, iar acesta din apropierea porţii trimite balonul în plasă.
Gazdele au încercat să revină în joc, dar hunedorenii au închis foarte bine culoarele de atac ale jucătorilor din Galda, iar în min.74 Marinca trimite balonul în bară.
Scorul final a fost stabilit în min.90, când hunedorenii reuşesc desprinderea prin golul înscris de către Tecsi, şut la colţul scurt, după o combinaţie cu Bloj.
Antrenorul echipei gazdă, Paul Ciucă, a declarat imediat după joc: Un meci de luptă, cu echipa din Hunedoara bine aşezată în teren. Nu am marcat, iar în actul secund, la o lovitură liberă pentru noi, adversarii au înscris pe contraatac. Hunedorenii au jucat cu trei fundaşi centrali tot meciul şi au mizat pe contraatac, iar noi am căzut în capcană. Cred că CS Hunedoara este o echipă puternică şi se va salva de la retrogradare.
CS Hunedoara: Apostol – Iacob, Ionică, Dulap, Doboş, Cr. Creciunesc, Herci, Marica, Bularda, R. Cristian, Vasinc; rezerve – Jurca, Ciucurescu, Bloj, Cămărăşan, Peter, Tecsi, Petrescu. Antrenor – Raul Spătaru.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

2 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

2 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

2 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

2 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

2 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

2 ore ago