Sport

FOTBAL Liga a III-a. Aurul Brad, aproape de startul sezonului

Echipa de fotbal CSM Aurul Brad a jucat un nou amical, pentru a pregăti duelurile oficiale din Liga 4 și din Cupa României, faza județeană. Adversara brădenilor pregătiți de Mihai Leaha și Emil Polvrea a fost Ponorul Vața, echipă de Liga 5. Aurul a început în formula: Jurca – Bostan, Șoit, Stănilă, Furdui – Achim, Rucăreanu, Leaha, Miclean – Chelariu, Tecsi.

A profitat de o greșeală
Meciul a început cu un penalty acor­dat pentru un fault la Tecsi. Golgheterul Ligii 4 Hunedoara a tras tare, însă a nimerit bara. A fost doar prima din cele 3 bare din acest meci semnate de Tecsi. Seria ratărilor a fost continuată de Leaha, care a trimis cu capul pe lân­gă poarta oaspeților. Achim, în minutele 12, 16, 26 și 34, a ratat incredibil, singur cu ultimul jucător al Ponorului. Între aces­te ratări, s-a deschis scorul de către oaspeții: Toc a profitat de o gre­șeală a lui Jurca, ieșit neinspirat și a trimis în poarta goală. Nu după mult timp a venit și egalarea, dintr-o ghiulea expediată de Leaha, în urma unei lovituri libere executate de Rucăreanu. Tot Leaha a adus Aurul în avantaj, în minutul 35, el a trimis un balon la colțul lung, fără speranțe pentru portarul Vraciu. Până la pauză am mai notat o acțiune a gazdelor demarată de Tecsi care a driblat tot ce a prins și a șutat la colțul lung, pentru ca la ultima fază a primei reprize, Șoit să marcheze sim­plu, după o pasă a lui Leaha. După 45 de minute, CSM Aurul a condus cu 4-1.

Pe locul al doilea
În repriza secundă, Pricop și Cozma le-au luat locul lui Jurca și Achim, Miclean a trecut dreapta. Șoit și Leaha au avut primele ocazii ale reprizei se­cunde. În minutul 62, Dumitraș l-a înlo­cuit pe Bostan, Lehel pe Rucăreanu și Cătană pe Miclean. Din păcate, după câteva zeci de secunde, Lehel a călcat greșit și s-a accidentat, lăsându-i locul lui Tuhuț. S-a făcut 5-1, cu 20 de minute înainte de final: Tecsi a tras la poartă, mingea a nimerit bara, a ajuns la Tuhuț, care i-a pasat lui Cătană, iar acesta a driblat superb și a înscris la colțul scurt. Apoi, Tuhuț a nimerit bara, după o pasă a lui Tecsi. Dar nu a mai ratat în minutul 80, când a finalizat o combinație la care au mai participat Tecsi și Leaha. Scorul final a fost stabilit de Tecsi. Atacantul Aurului a pus capul la o minge venită dintr-un corner bătut impecabil de Miclean. Până la reluarea cam­pio­na­tului, în 16 martie, CSM Aurul Brad va mai disputa încă un amical. Brădenii vor face deplasarea la Geoagiu, pentru ami­calul cu Gloria. La reluarea cam­pio­natului din Liga 4 Hunedoara, CSM Aurul va evolua la Deva, cu echipa se­cundă de la CSM. După 16 etape, bră­denii sunt pe locul doi, la două puncte în spatele liderului Viitorul Minerul Lupeni. (N. Gavrea)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

o oră ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

„PCR”-ul (pile, relații, cunoștințe) merge și la privat, nu doar la insti­tuțiile de bugetari. Do­vada…

10 ore ago

Bulina albă

Marcel Dobrică, antrenor emerit din Petrila Pentru că elevii săi au obținut titlul de vicecampioni…

10 ore ago

Bulina neagră

Costel Cîrcel, recidivist din Petroșani Pentru că este un pericol social după cum au decis…

10 ore ago

Primarii-fotbaliști din țară, vicecampioni europeni. Primarul din Crișcior, singurul edil din județ participant la Campionatul european

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale,…

10 ore ago

Tupeu de hoț! A jefuit o locuință în timp ce proprietarul dormea

Autorul infracțiunii era prieten cu copiii păgubitului și știa că are în casă bunuri care…

10 ore ago