Sport

FOTBAL, Liga a II-a. Energeticianul a urcat în clasament şi joacă la Tg Jiu pentru victorie

Echipa care evoluează în Valea Jiului, Energeticianul, a cunoscut din nou gustul succesului. În etapa a 16-a de campionat, formaţia din Petroşani a învins pe teren propriu pe CS Baloteşti, penultima clasată, cu scorul de 3 – 0.

Cadou de ziua lui, o victorie
Deşi a controlat în permanenţă jocul, echipa pregătită de Bogdan Andone a deschis scorul în ultimul minut al reprizei întâi. Partea secundă a adus alte două goluri pentru energeticieni: primul a fost reuşit de Cioiu, inspirat introdus pe teren, care la prima sa acţiune de atac a finalizat cu o minge trimisă plasat pe lângă portar iar cel de al doilea a fost înscris de Enache, vârful din Valea Jiului fiind şi cel care a închis tabela, cu un şut puternic cu care l-a învins pe portarul oaspete.
Sâmbătă, ACS Energeticianul va juca un meci al orgoliilor la Târgu Jiu, cu Pandurii. “Nimic nu este imposibil. Important este ca noi să câştigăm cât mai multe meciuri, iar din iarnă vom vedea ce şanse avem la promovare. Mi-aş dori ca de ziua mea să primesc o victorie din partea echipei în meciul de sâmbătă cu Pandurii Târgu Jiu””, a spus Dănuţ Perjă, managerul clubului ACS Energeticianul.
Clubul Pensionarilor din Cartierul Aeroport Petroşani face înscrieri pentru partida de campionat din Liga a II-a la fotbal dintre Pandurii Târgu Jiu şi ACS Energeticianul. Plecarea va fi sâmbătă dimineaţa de la ora 8:30. „Cei de la club ne ajută cu transportul, ne asigură o masă după meci, plus biletele de intrare la meci. Totul cu ajutorul domnului Nicolae Sarcină”, a spus Nuţu Jurca, liderul pensionarilor. (N. Gavrea)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

14 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

14 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

14 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

14 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

14 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

14 ore ago