Categories: Sport

FOTBAL ÎN SALĂ. Vulturii Văii Jiului au câștigat Campionatul de Old Boys

A fost un week-end cu foarte multe acțiuni fotbalistice organizate sub tutela Asociației județene de Fotbal (AJF) Hunedoara, la care au participat atât seniori cât și tineri jucători.

Patru din șase echipe
Prima acțiune s-a desfășurat la Hațeg, acolo unde a fost organizată finala celei de a IV-a ediții a Campionatului județean pentru formații de old-boys de fotbal în sală.
Au participat șase echipe, Ponorul Vața, Primăria Sălașu de Sus, West Deva, Dacia Orăștie, Masters Sports Haţeg și Vulturii Văii Jiului. În finală s-au calificat patru dintre acestea.
În finala mică, echipa Dacia Orăștie a dispus cu scorul de 6-3 de ACS West Deva, golurile fiind marcate de Caius Bălan(2), Claudiu Popivici(2), Adrian Irimesș și Codrin Iovescu, respectiv de Eduard Kovacs(2), Marius Niculescu și Mihai Duma. Partida pentru locul I s-a disputat între Master Sports Hațeg și Vulturii Văii Jiului. Jucătorii din Valea Jiului
s-au impus cu 3-1, prin go­lurile marcate de Cristian Dondera (2) și Robert Popovici.
Premiile au fost înmânate de deputatul Vetuța Stănescu și de prefectul județului, Călin Marian, care au răspuns astfel invi­tației primarului orașului Hațeg, Adrian Pușcaș.
Apoi, sâmbătă și duminică s-au des­fă­șurat întrecerile primei ediții a Cupei Crăciunului – Dechatlon pentru fostbaliștii de la grupele U9 și U13, competiție la care au fost înscriși 150 de participanți la secțiunea de juniori, iar la grupa celor mari 250 de participanți, reprezentând toate cluburile cu secții de copii din județ.
Spectacolul a fost întregit de evoluțiile celor mai mici jucători din teren, dar și de aplauzele părinților și bunicilor aflați în tribune, cu toții bucurându-se de o astfel de competiție.
La final, AJF Hunedoara a acordat fiecă­ruit tânăr jucător câte o medalie.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago