Categories: Sport

Fotbal. Dacia Orăştie, campioană judeţeană la old boys

Echipa de fotbal Dacia Orăştie a câştigat ediţia a treia a Campionatului Judeţean de fotbal pentru Old Boys, organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara.

Este pentru a doua oară când trofeul este câştigat de echipa veteranilor din Orăştie, de această dată, după disputa din finală cu Master Sport Haţeg. Echipa din Orăştie a câştigat cu 7-3 acest joc, iar în finala mică, în care s-au întâlnit Vulturii Văii Jiului şi West Deva, s-au impus cu 8-4 jucătorii din Valea Jiului.
De altfel, toate echipele participante au ţinut să aprecieze faptul că AJF Hunedoara a reuşit să organizeze o serie de competiţii şi pentru veteranii fotbalului hunedorean, dându-le astfel şansa de a se exprima în terenul de joc şi cei trecuţi de prima tinereţe.
Iată lotul cu care echipa din Orăştie a câştigat ediţia din acest an a competiţiei veteranilor hunedoreni: Adrian Emil, Adrian Popovici, Marius Ştefan, Caius Bălan, Codrin Iovescu, Ioan Tamaş, Ioan Dudaş, Adrian Irimeş, Florin Danciu, Dan Ardelean, Florin Răsădean şi Lucian Bîrlea. (N. Gavrea)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

11 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

11 ore ago