Categories: Sport

Fotbal de cinci stele la amatori

Ciprian Marinuţ

Componenţii echipelor E.F.C. Anonimii şi Quasar au făcut „show” în partida disputată în etapa a III-a a play-off-ului Campionatului Muncipal de Fotbal Amatori Deva, încheiată la egalitate, scor 1-1.

Derby-ul foştilor profesionişti
Duelul dintre Anonimii şi Quasar a adus pe iarba sintetică de la Baza „RealSport” din Deva mulţi foşti jucători profesionişti, iar meciul a fost unul strălucitor, pentru o competiţie de amatori. Vişan, Stancu şi portarul Florea au activat în Liga I de futsal şi la tripla campioană FC CIP şi la Quasar. Mateescu a jucat la Olimpic Simeria şi Quasar, Petresc a cochetat cu FC CIP, iar Goran şi Cioroagă au evoluat pentru Quasar. În plus, Mirea a activat în Liga a III-a a fotbalului pe teren mare la Minerul Certej, iar Cristi Mărginean este încă jucător activ în Liga a IV-a, la Aurul Certej.

Goluri ale „veteranilor” de la FC CIP
Cu aşa „actori”, meciul a fost cu adevărat spectaculos. S-a jucat cu garda jos, într-un spirit de fair-play absolut, iar ambele echipe au fost preocupate să atace şi să marcheze. Anonimii au deschis scorul prin Stancu (min. 15), care l-a executat pe portarul Florea cu un şut la colţul lung, după ce a scăpat singur, în urma unei combinaţii cu Petresc. Vişan (17) a adus egalarea pentru Quasar cu un şut din poziţie centrală, în urma unui un-doi cu Mirea. În afara celor două goluri, ambele echipe au avut alte zeci de ocazii. Quasar poate da vina pe ghinion, pentru că şi-a trecut în cont şase – şapte bare. La rândul său, Anonimii a reclamat un penalty la o ciocnire a lui Buculescu (45) cu portarul advers. Însă, rezultatul de 1-1 este echitabil, întrucât nici una dintre combatante nu merita să piardă.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

6 ore ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

6 ore ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

6 ore ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

6 ore ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

6 ore ago

Firmă din Petroșani lăsată fără încasări de o manichiuristă

Tânăra învinuită de delapidare a reușit să păgubească o societate co­mercială din municipiul Petroșani, cu…

6 ore ago