Categories: Sport

Fotbal de cinci stele la amatori

Ciprian Marinuţ

Componenţii echipelor E.F.C. Anonimii şi Quasar au făcut „show” în partida disputată în etapa a III-a a play-off-ului Campionatului Muncipal de Fotbal Amatori Deva, încheiată la egalitate, scor 1-1.

Derby-ul foştilor profesionişti
Duelul dintre Anonimii şi Quasar a adus pe iarba sintetică de la Baza „RealSport” din Deva mulţi foşti jucători profesionişti, iar meciul a fost unul strălucitor, pentru o competiţie de amatori. Vişan, Stancu şi portarul Florea au activat în Liga I de futsal şi la tripla campioană FC CIP şi la Quasar. Mateescu a jucat la Olimpic Simeria şi Quasar, Petresc a cochetat cu FC CIP, iar Goran şi Cioroagă au evoluat pentru Quasar. În plus, Mirea a activat în Liga a III-a a fotbalului pe teren mare la Minerul Certej, iar Cristi Mărginean este încă jucător activ în Liga a IV-a, la Aurul Certej.

Goluri ale „veteranilor” de la FC CIP
Cu aşa „actori”, meciul a fost cu adevărat spectaculos. S-a jucat cu garda jos, într-un spirit de fair-play absolut, iar ambele echipe au fost preocupate să atace şi să marcheze. Anonimii au deschis scorul prin Stancu (min. 15), care l-a executat pe portarul Florea cu un şut la colţul lung, după ce a scăpat singur, în urma unei combinaţii cu Petresc. Vişan (17) a adus egalarea pentru Quasar cu un şut din poziţie centrală, în urma unui un-doi cu Mirea. În afara celor două goluri, ambele echipe au avut alte zeci de ocazii. Quasar poate da vina pe ghinion, pentru că şi-a trecut în cont şase – şapte bare. La rândul său, Anonimii a reclamat un penalty la o ciocnire a lui Buculescu (45) cu portarul advers. Însă, rezultatul de 1-1 este echitabil, întrucât nici una dintre combatante nu merita să piardă.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele prin târg că un personaj din zonă, care vrea să can­dideze la…

5 ore ago

Bulina albă

Dan Stoian, directorul ADI Deșeuri Hunedoara Pentru că a inițiat o acțiune de învățare a…

5 ore ago

Bulina neagră

Gruia F., din municipiul Brad Pentru că a luat o sumă de bani dintr-un bancomat,…

5 ore ago

Viperele au ieşit mai devreme din hibernare, atenţionează salvamontiştii

Viperele au ieşit mai repede din hi­ber­nare în acest an, motiv pentru care pot fi…

5 ore ago

Banul, ochiul Dracului!

Un pensionar din zona Bradului era să-și păteze cazierul ori chiar și ajungă în pușcărie…

5 ore ago

Un sonar cu inteligenţă artificială, folosit în căutările persoanei dispărute în lacul de acumulare Sântămăria Orlea

Un detector care utilizează inte­li­genţa artificială a fost folosit, ieri, în operaţiunile de căutare a…

5 ore ago