Fostul viceprimar Florin Oancea intră în cursa pentru Primăria Deva

Natalia Bumbac

După îndelungi frământări şi ezitări, liberal-democraţii din judeţ, conduşi de la centru de Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin şi-au identificat candidatul de la localele din iunie pentru Primăria Deva, în persoana fostului viceprimar al urbei, Florin Oancea (foto). Acesta a semnat adeziunea, miercuri, cu ALDE, a doua zi fiind numit copreşedinte al organizaţiei locale Deva, pe postul lui Emanuel Clej, care a demisionat.
Florin Oancea a motivat reîntoarcerea pe scena politică, de unde s-a retras cu patru ani în urmă, ca o datorie faţă de cei patru mii de deveni care l-au votat când a candidat din postura de independent la Primăria Deva. „Am acceptat propunerea celor doi copreşedinţi ai ALDE Hunedoara de a reveni în politică, fiind convins că este loc pentru toată lumea. Pentru Primăria Deva se conturează o bătălie politică între cele două partide mari, PSD şi PNL, dar şi Mircia Muntean, care are un scor bun. Prin intrarea mea în ALDE încercăm să organizăm partidul, ca să-l aducem pe locul II, de pe poziţia a III-a pe care se află, conform cercetărilor sociologice”, a afirmat Florin Oancea, la o conferinţă de presă de la ALDE Hunedoara.
Fost membru PNL, Oancea a plecat din acest partid din cauza conflictelor avute cu fosta conducere a liberalilor din judeţ. După patru ani de la acel moment, fostul viceprimar al Devei spune că i-a iertat pe toţi cei cu care a avut „discuţii”, sau care nu şi-au respectat promisiunile faţă de el, inclusiv pe Mircea Moloţ.
Trebuie menţionat că în urmă cu câteva săptămâni, ALDE Hunedoara anunţa că a desemnat trei membri de partid, care vor fi introduşi într-un sondaj pentru a se putea stabili care va fi candidatul la Primăria Deva. Ca în final să-l desemneze pe Florin Oancea, după ce doi dintre cei propuşi în sondaje, Marian Muntean şi Emanuel Clej, au părăsit ALDE Hunedoara.
Până în acest moment s-au înscris în cursa electorală pentru Primăria Deva, primarul Petru Mărginean de la PNL, fostul primar Mircia Muntean de la PSRO, medicul Emil Stoica de la PSD, fostul prefect al judeţului Cristian Vladu de la PND şi avocatul Mircea Mincea de la PRM.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Asta chiar e buna. Cum a venit in partid a si primit o functie inalta precum si dreptul de a candida. Dupa ce a furat cit a putut cind a fost viceprimar acum vrea din nou la ciolan. Halal partid ALDE asta precum si intreaga clasa politica. Niste excroci.

  • P.s. Consultant ALDE Mircea Molot, un hot. Voi sunteti prosti ba? Pierdeti din start cu un asemenea ,,consultant,,. Omul e un excroc notoriu.

  • Un om care isi trimte soferul la examen este un HOT,lipsit de resect pentru oameni din jur

  • Hai ce sinteti asa rai,nu i dati omului nici o sansa, se poate.
    trebuie sa ne racordam iarasi la biberonul banilor publici,ca afacerile vax albina au picat toate,

  • Domnule Oancea am o intrebare v-ati lasat de bautura sau faceti strategiile politice la un pahar cu domnul sef de campanie ALDE?

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că o duduie e pe făraș, după ce nu a ascultat ordinele…

3 ore ago

Bulina albă

Gelu Ovidiu Tirian, decanul Facultății de Inginerie Hunedoara Pentru că aproape toți absolvenții acestei facultăți…

3 ore ago

Bulina neagră

Septimiu T., din municipiul Deva Pentru că a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după…

3 ore ago

Peste 80% dintre absolvenţii Facultăţii de Inginerie şi-au găsit un loc de muncă în specialitate

Peste 80 la sută dintre absolvenţii Fa­cultăţii de Inginerie Hunedoara (FIH), din cadrul Universităţii Politehnica…

3 ore ago

„Spartanii” de la Hunedoara au făcut victime colaterale

Patru hunedoreni au fost deja con­damnați în dosarul „revoltei din Hunedoara”, când mai mulți locuitori…

3 ore ago

Enervat de colegul de celulă, un deținut din Hunedoara a fost la un pas de crimă

Și-a băgat în comă camaradul de detenție după ce l-a lovit cu un tele­vizor în…

3 ore ago