Fostul liberal Daniel Rãducanu s-a reîntors în fotoliul de primar la Baru, ca pedelist

Carmen Cosman

Importante forţe de ordine au monitorizat atent alegerile din comuna Baru, unde localnicii, aproximativ 2.300 de persoane înscrise pe listele electorale, au fost chemaţi la urne pentru a-şi alege primarul. Locul a rămas vacant, după ce fostul edil-şef, Daniel Răducanu (foto), a trecut de la PNL la PDL, pentru a candida la postul de deputat în Colegiul nr. 3 Haţeg.

Prezenţa la urne, foarte bună

Localnicii din comuna Baru s-au arătat extrem de interesaţi de alegerile organizate, ieri, pentru postul de primar, după o campanie care nu a fost lipsită de incidente. În urmă cu câteva zile, copiii din comună erau în prim plan, după ce au participat la un miting electoral în favoarea candidatului Daniel Răducanu. De această dată, cei care au ieşit pe străzile comunei în număr mare au fost părinţii copiilor, care au plecat la urne cu gândul la pensii, salarii sau la asfaltul care lipseşte de pe multe din străzi. Cei mai mulţi şi-au pus straiele de sărbătoare, au trecut pe la biserică, iar mai apoi s-au dus să-şi aleagă primarul, într-una din cele patru secţii de votare – din satele Baru Mare, Livadia, Petros şi Valea Lupului – amenajate în comună. După ce au votat, oamenii s-au oprit să dezbată viitorul comunei sau să facă pronosticuri în ceea ce priveşte rezultatul alegerilor.

Dovadă a gradului mare de interes din partea locuitorilor din Baru pentru cine va conduce comuna în următorul an şi jumătate a fost prezenţa la urne. Din cei 2.312 alegători înscrişi pe liste, 1.833 s-au prezentat la vot, adică un procent de 79,24 la sută din cetăţenii cu drept de vot.

În urma numărării voturilor valabil exprimate, câştigător al alegerilor de ieri din comuna Baru este fostul primar liberal Daniel Răducanu, care se reîntoarce în fruntea primăriei, dar ca membru PDL. El a obţinut 956 de voturi, în timp ce principalul său contracandidat, liberalul Acxinte Bolesc, a obţinut 818 voturi.

Precizăm că aceste rezultate nu sunt oficiale.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Aoleu, Marghioalo, e a doua oara cand Nistor, boss-ul de la PSD Hunedoara, o ia-n bot in Tara Hategului. Alianta PSD-PNL-PC infranta de un singur om. Sigur, de vina e Basescu, al dracului el. Numai si numai el are interse ca Baru Mare sa fie condus de Raducanu. Of course, of course. Nistore, iti scriu pe romaneste amsorii dar esti NUL.

  • Boleste, boleste, boleste si iar boleste Bolescu si Molotanu. Totul se trage de la verbul a boli.

  • DUPA DEZASTRUL IN CARE A ADUS TARA PDL-UL, E SOCANT CA INCA MAI VOTEAZA MULTI CANDIDATII PDL.
    E TRIST SI TRAGIC CE SE INTAMPLA CU ACEST POPOR.
    PACAT CA TREBUIE SA SUFERIM SI NOI CEILALTI, CARE MAI AVEM CATE CEVA IN CAP, DE PE URMA VOTULUI CRETINILOR.

  • Acum au timp sa tot boleasca.Ce sa-i facem,da,Basescu e de vina..ha,ha,ha..Felicitari Daniel Raducanu !

  • Domnule "abcdef" la alegerile locale de regula se voteaza omul si mai putin partidul , si vizavi de starea natiunii nu se datoreaza PDL ci fruntasilor din alianta PSD-pnl.

  • Tot inainte! Sa moara de ciuda psd+pnl+pc+prm. Ei au dus tara la dezastru si acuma manipuland cetatenii cu tv dau vina pe pdl fiind favorizati ca pdl nu are nici post de tv nici radio. Munca pdelistilor conteaza si opozitia poate sa tot manipuleze ca ROMANIA NU E TARA CU PROSTI. Romanul stie cum e mai bine pentru toti. Reformele trebuie facute ca doar noi am vrut sa calatorim liberi prin Europa.

  • Pentru "abcdef"
    Si daca ai tarate in cap tot destept te consideri.Din pacate tu esti cel mai cretin.La Baru s-a votat omul, nu partidul.Ce voiai sa castige ciobanul de Bolescu? Sa se uite inainte in oglinda,dupa aceea sa aibe pretentii la postul de primar.Felicitari Raducanu Daniel si sa nu uiti sa faci ce ai promis in campania electorala,dar mai intai trebuie facuta curatenia in Primarie si in Dispensarul Comunal,deoarece acolitii lui Bolescu au facut multa mizerie peste tot.Cu cat mai putini cu atat mai bine.

  • "aveti dreptate": pdl conduce romania de cativa ani, dar vinovati pt starea dezastruoasa a tarii sunt altii (???!!!).

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago