Bătălie între PDL şi PNL, la alegerile din Baru

Carmen Cosman

Bătălia pentru fotoliul de primar al comunei Baru se va da între PDL şi PNL. Dacă PDL merge singur în alegeri, liberalii beneficiază de sprijin politic important.

Un candidat pentru trei partide

Începutul anului a dat şi startul campaniei electorale pentru alegerea primarului comunei Baru. Campania se va încheia în data de 15 ianuarie, la ora 7, iar alegerile au fost programate pentru data de 16 ianuarie. Postul de primar a rămas vacant după ce edilul-şef Daniel Răducanu a plecat din PNL la PDL, ca să poată candida la funcţia de deputat în Colegiul nr. 3 Haţeg. Răducanu a pierdut alegerile în faţa candidatului liberal, iar acum încearcă să-şi recâştige fotoliul de primar. Principalul său contracandidat va fi reprezentantul PNL, Axente Bolesc, care va beneficia şi de susţinerea PSD şi PRM.

Pentru alegerile din comuna Baru sunt aşteptaţi la urne aproximativ 2.300 de alegători. Scrutinul parţial pentru alegerea primarului comunei Baru va avea două tururi, în cazul în care nici un candidat nu obţine, în 16 ianuarie 2011, cel puţin 50 la sută plus unu din numărul voturilor valabil exprimate.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Rusine aliantei Adi Bolescu (spargator de familii) si doctorul alcoolist Csep care acum fac pe lupii moralisti. Sa lase pe altii mai curati in fata daca iubesc imaginea PNL!

  • Primaria Baru are datorii istorice: 22 miliarde lei, la o analiza a sfarsitului de an bugetar. Ma intreb, nu consilierii locali au imprumutat aceste sume? Oare, Bolesc, Raducanu, Csep si multi altii, sunt constienti de masurile luate? Lupta pentru ciolan e mare, ma intristeaza faptul ca ORTODOXIA nu este reprezentata, intr-un sat, cu radacini adanci in ortodoxie? Doi pocaniti,,,pardon, reprezentantii Domnului. Da sa nu uit, in Baru, Livadia, Pocaitii reprezinta cele mai slabe familii, sarece, cu betivi si curve, si sa va ia dracu de pocaiti!

  • Felicitari d-le Daniel Raducanu pentru alegerea facuta si pentru ca te-ai gandit la noi cetatenii comunei Baru,cand te-ai hotart sa candidezi din nou si sa nu lasi ca sa fie fie condusa Primaria de niste parveniti.Rusine pentru cei pe care i-a ajutat d-l Raducanu si acum vor sa se faca dint-o data mari.S-au folosit de d-lui doar pentru a a-si atinge scopurile,dupa care l-au dat uitarii,s-au mai bine zis incearca sa-l improaste cu noroi.Adevarul o sa iasa oricum la iveala si atunci vor vedea ei ce vor pati.Rusine d-le care te pretinzi doctor"DOKY",esti un om de nimic,esti in gunoi care infectezi si pacientii si politica.

  • Daniel Raducanu a fost si este un om de o deosebita valoare si a dovedit aceasta in decursul ceolor 6 ani cand a fost primarul comunei Baru.Oricine trece prin comuna Baru isi da seama ca Primaria Baru a fost condusa de un bun gospodar,care a facut ca toti locuitorii comunei sa aibe toate conditiile ca la oras,sau chiar mai bune.Pacat ca s-a inconjurat de oameni fara vaoare,care urmaresc doar scopurile personale,iar acum vor sa-l denigreze.Pacat,mare pacat!

  • ma oripileaza ...naivitatea cetatenilor mintiti cu atata nonsalata de acest ipocrit Raducanu.priviti,concetateni,in jur,si veti vedea doua comune a caror primar nu s-au preocupat primordial de propria imagine,dar,au asfaltat strazile satelor,au reamenajat caminele culturale(camine nu unul singur,si acela inghitind bani cat 3 case de cultura,si,culmea,nici finalizat pana in ziua de azi).dumnezeu e sus si,cu siguranta,va judeca modul abominabil in care Raducanu s-a folosit de imaginea unor copii nevinovati pt a-si face averi,la care acesti pupincuristi ai lui,nici nu vor indrazni,vreodata sa spere.deschideti ochii,oameni buni,si neaparat mintea in ziua votului.aveti ocazia sa-l opriti pe acest...IUDA sa ne mai jefuiasca

  • ma oripileaza ...naivitatea cetatenilor mintiti cu atata nonsalata de acest ipocrit Raducanu.priviti,concetateni,in jur,si veti vedea doua comune ale caror primari nu s-au preocupat primordial de propria imagine,dar,au asfaltat strazile satelor,au reamenajat caminele culturale(camine nu unul singur,si acela inghitind bani cat 3 case de cultura,si,culmea,nici finalizat pana in ziua de azi).dumnezeu e sus si,cu siguranta,va judeca modul abominabil in care Raducanu s-a folosit de imaginea unor copii nevinovati pt a-si face averi,la care acesti pupincuristi ai lui,nici nu vor indrazni,vreodata sa spere.deschideti ochii,oameni buni,si neaparat mintea in ziua votului.aveti ocazia sa-l opriti pe acest...IUDA sa ne mai jefuiasca

  • Daca Daniel Raducanu sa implicat de-a lungul carierei sale din functia de primar al acestei comune Baru, pentru a imbunatati cat de cat conditiile locuitorilor,ma refer la ceva concret (asfaltari de drumuri,apa potabila,canalizari,renovari si investitii la diferite institutii in Baru,pompieri,etc..),atunci oamenii sigur o sa voteze in continuare un astfel de primar sa-i reprezinte.Referitor la viceprimarul care candideaza din partea PNL-ului sau doctorul alcoolist Csep despre care am citit mai sus la care se face referire. Nu cred ca de asemenea personaje au nevoie locuitorii comunei Baru.Vad aici mai sus ca pe unul il oripileaza.Ce anume oare il oripileaza asa de tare?.Bafta frate sa fi oripilat in continuare !!E de ras.

  • nu am treaba dar e dureros sa vad saraca comuna in ce hal a ajuns bravo! voua care ajungeti sa va certati, in loc sa gasiti mijloace pt a oferi locuri de munca , ca aici nu se poate lucra? e dureros canditi-va la cei ce nu au locuri de munca si care poate stau 4 sau 5 persoane intro garsoniera! rusine sa va fie va ganditi numai la voi !noi suntem slabi localnici! ne pleaca copiii si parinti sa lucreze in alta parte sa rabde saracii numai ei stiu ce grea e viata intre straini! ca aici in comuna ca e destul de marenu se poate ?tie celui ce ve i iesi primar ai face bine daca ai cauta investitori pt comuna si fonduri pt locuinte! ai fi cel mai bun primar!

  • dragi mei localnici! un sfat prietenesc am vrut sa candidez de primar la noi in comuna dar nu pentru mine pentru voi!parca ieri va vedeam cu zambetele pe fata erati fericiti!bine erau si alte vremuri da sincer ma doare azi sa va vad suparati, locuri de munca in baru nu sunt si daca sunt numa isi bat joc de voi! locuinte nu sunt e trist in 2011 sa stai o familie cu copii intr o garsoniera! ei bine sunt multe probleme in comuna asta! de aia va indemn sa faceti o alegere buna!eu nu am mai putut sa ma implic poate la alegerile viitoare,va doresc numai bine si sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine ca este loc si de mai bine!

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago