Florin Oancea, în pole position în sondajul liberalilor

Sorina Popa

Sondajul comandat de PNL Hunedoara, privind candidatura pentru Primăria Deva, îl dă pe Florin Oancea (foto) ca favorit. Potrivit liderului PNL Deva, Tiberiu Balint, săptămâna trecută, Oancea s-a reînscris în partid.
Fostul viceprimar al Devei a plecat din PNL în 2012, a candidat independent la postul de edil şef al reşedinţei de judeţ, iar la alegerile locale de anul trecut a mers pe mâna celor de la ALDE. Nici de data asta nu a reuşit. Acum vrea din nou să candideze la funcţia de primar.
„Am făcut până acum trei sondaje. Unul la nivelul Biroului Politic al PNL Deva. Membrii au trebuit să facă propuneri pentru candidat. A mai fost un sondaj, pe stradă, am întrebat membrii noştri şi simpatizanţii, pe cine văd drept candidat. Şi, al treilea sondaj, efectuat de o casă de sondare din Bucureşti”, a declarat Tiberiu Balint, preşedintele PNL Deva.
Deputatul Lucian Heiuş, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, a confirmat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că Florin Oancea a ieşit pe primul loc în acest sondaj. Au fost testaţi, în prezent, Florin Oancea, Tiberiu Balint, Dorin Gligor şi Marcel Morar. Însă, nu acesta e finalul, ci va mai fi realizat un sondaj în următoarele luni, susţine liderul liberalilor hunedoreni.

2 comentarii la „Florin Oancea, în pole position în sondajul liberalilor”

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.