Actualitate

Fiul lui Nicolae Guță, prins drogat la volan! Beizadeaua manelistului, ridicată de mascați

Nicușor Guță (foto), unul dintre copiii lui Nicolae Guță, a fost prins drogat la volan. Fiul lui Nicolae Guță a fost prins drogat la volan pe strada Livezeni din municipiul Petroșani.

Mai multe substanțe ilegale
Nicușor Guță, beizadeaua celebrului manelist, a fost interceptat de forțele de poliție și de mascați după ce a pierdut controlul mașinii și a derapat într-un câmp. În interiorul vehiculului, autoritățile au descoperit mai multe substanțe ile­gale. Polițiștii, mascații și paramedicii au intervenit la fața locului după ce mane­lis­tul de 31 de ani a ajuns cu mașina pe câmp. Acesta a fost scos de mascați din ma­șină și încătușat. În mașina acestuia au fost găsite mai multe plicuri cu subs­tanțe interzise. Nicușor Guță a fost trans­portat la spital pentru recoltarea pro­be­lor biologice. Polițiștii i-au ridicat pe­r­misul și au deschis un dosar penal. (sursa: Observatorul Național TV).

Era agitat
„La data de 02 septembrie 2023, în jurul orei 23.10, polițiștii care se aflau în misiune de patrulare pe strada Livezeni, din Petroșani, au observat un autoturism care era ieșit în afara părții carosabile, iar la volanul mașinii a fost depistat un bărbat în vârstă de 31 ani, din municipiul Petroșani, care era agitat și incorect în vorbire. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă, ca urmare a testări cu aparatul Drug-Test a ieșit pozitiv la substanță psihotropă, mo­tiv pentru i-au fost recoltate probe bio­logice, în vederea determinării prezenței, în organism, a substanțelor psihotrope. Cu ocazia controlului, în autoturism a fost găsită o țigară confecționată artizanal și 3 muguri de plante, care au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cer­ce­tare penală și au suspendat dreptul bărbatului de a conduce autovehicule (a fost eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație)”, au comunicat cei de la IPJ Hunedoara. (A.N.)

 

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

10 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

10 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

10 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

10 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

10 ore ago